Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis posen la nota reivindicativa en un port ple d'activitats nàutiques

Les Àvies i Avis van seguir el protocol habitual de les trobades al port, mantenint-se un quart d'hora en silenci i, després, fer els càntics i proclames habituals

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la concentració de les Àvies i Avis, ahir al matí, al port
Imatge de la concentració de les Àvies i Avis, ahir al matí, al port | Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis van posar la nota de color i de reivindicació, ahir al matí al port, en un diumenge esplèndid i amb una façana marítima plena d'activitats per la celebració de la Fira Marítima i pel bon temps que va atreure molta gent a la nostra població. Les Àvies i Avis van seguir el protocol habitual de les trobades al port, mantenint-se un quart d'hora en silenci i, després, fer els càntics i proclames habituals. Com ja és habitual en aquests concentracions al port, les Àvies i Avis van rebre crits de suport i adhesions i, també, van desencadenar algun crit de "viva Espanya" de manera esporàdica en algunes de les persones que passaven pel seu costat.

Les concentracions quinzenals al port canviaran d'horari a partir del proper mes de juny en que es passaran a celebrar-se a la tarda, a partir de les 19 h. de moment queda la darrera concentració del mes de maig , que tindrà lloc el diumenge 29 de maig.

Comenta aquest article