Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Turisme

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es promociona a la fira Expovacaciones per captar turisme basc

El municipi ha comptat amb un estand propi a Bilbao, del 6 al 8 de maig

Per Redacció

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es va promocionar a la fira Expovacaciones a Bilbao
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es va promocionar a la fira Expovacaciones a Bilbao | Cedida

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va estar present el passat cap de setmana passat a la fira de turisme Expovaciones, que es va celebrar del 6 al 8 de maig a Bilbao. Durant aquests dies, un equip de la Regidoria de Turisme va donar a conèixer els atractius del municipi als visitants d’aquesta fira, una de les més importants del nord d’Espanya.

A l’estand propi que va tenir Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors en aquesta fira, s’hi van atendre unes 1.500 persones. El que més va despertar l’interès d’aquestes persones va ser "les platges, tranquil·les i sense aglomeracions, i les activitats que es poden fer al municipi, sobre tot les nàutiques i les relacionades amb el senderisme", segons ha explicat la regidora de Turisme, María José Gómez. Pel que fa al perfil de la gent, la majoria era públic familiar; i la resta, públic sènior.

Entre tots aquests visitants es va sortejar un cap de setmana complet, amb nit d’hotel per a dues persones; una activitat nàutica i un bateig de submarinisme, uns obsequis gentilesa de l’Hotel Meridià, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs i Glups Diving Center. Aquesta és la tercera vegada que el municipi participa en aquesta fira, amb l’objectiu de captar el segment del mercat turístic procedent del País Basc.  

Comenta aquest article