Esports

Futbol

El duel entre el Cambrils Unió i el CD Tortosa serà retransmès en directe per la Federació Catalana de Futbol

El partit serà demà dissabte a les 17 hores al Municipal de Cambrils, un partit crucial per marcar l'esdevenir de tots dos equips de cara a l'ascens a Primera Catalana

Per Redacció

Imatge del partit disputat entre el Cambrils Unió i el Tortosa, el febrer de 2020
Imatge del partit disputat entre el Cambrils Unió i el Tortosa, el febrer de 2020 | Berta Ruiz

La Federació Catalana de Futbol retransmetrà via streaming, mitjançant la FCF TV, el partit de demà entre el Cambrils Unió i el CD Tortosa, corresponent a la jornada 7 del Subgrup 8A de la fase d’ascens de la Segona Catalana. El duel començarà a les 17 hores al Camp Municipal de Futbol de Cambrils.

La retransmissió del xoc estarà dirigida pel periodista esportiu Nino Vàzquez i l’anàlisi tècnic anirà a càrrec del seleccionador català sub-16 masculí, Rafa Beltran. Sens dubte, un partit important entre dos equips que aspiren a finalitzar en les dues primeres posicions que donen accés a jugar a la Primera Catalana la propera temporada. D’una banda es troba el Cambrils Unió, segon classificat amb 11 punts, que intentarà obtenir un triomf per retallar diferències amb el CF Reddis, líder destacat del grup amb 16 punts. De l’altre costat, el CD Tortosa –que ocupa la tercera posició amb 9 punts– buscarà una victòria clau per superar l'equip cambrilenc a la taula i col·locar-se en segona posició per tal de dependre d'ells mateixos de cara als últims tres partits.

Comenta aquest article