Informació general

Fira de Cambrils

Protagonisme per la ciutadania cambrilenca al cartell de la 63a edició de la Fira Multisectorial

Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament s’ha optat per rendir homenatge a l’amor, l’amistat i les famílies de Cambrils

Per Redacció

Un dels cartells promocionals de l'edició d'enguany de la Fira
Un dels cartells promocionals de l'edició d'enguany de la Fira | Cedida

La ciutadania de Cambrils és la protagonista del cartell de la 63a edició de la Fira Multisectorial. Després de dos anys de d’aturada, des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament s’ha optat per rendir homenatge a l’amor, l’amistat i les famílies. És per això que la Fira tindrà cinc cartells diferents, protagonitzats per cambrilenques i cambrilencs que van ser fotografiats durant l’edició de l’any 2019.

El fotògraf Enric Lucena va capturar les imatges dels cartells quan les mascaretes, la distància i la seguretat encara no impedien els petons i les abraçades. “Ara és el moment de retrobar-nos, de fer-nos petons i abraçades i de gaudir de la Fira al carrer i amb total normalitat”, ha indicat el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera. A més, les mascotes també formen part del cartell, en una edició de la fira que, com a novetat, comptarà amb un espai dedicat exclusivament als animals de companyia.

Les energies renovables, els vehicles elèctrics i el turisme sostenible arriben a la Fira

Per altra banda, destaca aquest any també l’arribada d’un sector inèdit: les energies renovables. Les plaques solars tindran presència a la 63a edició de la Fira i ho faran acompanyades de Tesla, empresa pionera i puntera en el sector dels vehicles elèctrics. La multinacional presidida per Elon Musk exposarà dos dels seus vehicles, el Model Y i el Model 3, i els assistents a la Fira podran inscriure’s per demanar cita i provar-los a Barcelona.

“Ens fa molta il·lusió que per primera vegada vingui un expositor de les característiques de Tesla. Això demostra que estem modernitzant la Fira i que és un reclam també per a les grans empreses”, ha indicat el regidor de Promoció Econòmica. Per altra banda, Juan Carlos Romera també ha volgut agrair als expositors més antics la seva confiança per participar en l’esdeveniment. “Tenim expositors que fa més de 50 anys que venen. Aquesta Fira també es fa gràcies a ells”, ha afirmat.

En aquest espai també destacarà la presència del turisme sostenible. Empreses dedicades al món de les furgonetes, caravanes, autocaravanes, campers i del càmping mostraran els seus serveis i productes. Decathlon, per exemple, exhibirà tots els accessoris necessaris per passar un gran cap de setmana de càmping, i desvetllarà tots els secrets del seu vehicle camperitzat.

La Fira Multisectorial de Cambrils començarà el pròxim divendres, 3 de juny, al matí. Un dia abans, però, ja es podrà accedir a l’espai de Firetes, on es realitzarà el sorteig presencial de “Protagonistes per un dia”, que premiarà les persones que hagin comprat als comerços de Cambrils amb vals infinits per a les atraccions.

Comenta aquest article