Esports

Handbol

El CH Cambrils perd a la pista del Castellbisbal després d'assolir l'ascens la setmana passada

Per Redacció

Partit que van disputar el CH Cambrils i el Castellbisbal al Palau Municipal d'Esports, el passat mes de març
Partit que van disputar el CH Cambrils i el Castellbisbal al Palau Municipal d'Esports, el passat mes de març | Lluís Rovira i Barenys

Handbol

Tercera Catalana - Fase d'ascens

CH Castellbisbal 34 - CH Cambrils 30
 
El CH Cambrils va perdre a la pista del Castellbisbal, aquesta passada jornada de lliga, per un resultat de 34 a 30. La primera part va ser favorable al CH Cambrils amb una porteria cambrilenca molt efectiva i un molt bon treball defensiu sobre els laterals rivals. A més, de cara a gol, el Cambrils també va dominar el marcador i es va marxar al descans amb un renda positiva de tres gols a favor, 16 a 19, que feia pensar en un bon resultat final. En la segona part va canviar el panorama i el Castellbisbal va reaccionar fins capgirar el marcador. Als 8 minuts de la represa ja guanyava d'un gol, tot i que el porter del Cambrils –José– seguia demostrant molta efectivitat. No obstant això, en el darrer tram del partit, el CH Cambrils no va acabar de ser efectiu a nivell ofensiu i finalment se li va escapar el triomf.
 
Aquest proper dissabte 14 de maig, a les 16 hores, l'equip jugarà el seu darrer partit de lliga a casa. Serà contra el líder, el GEiEG de Girona.

Comenta aquest article