Esports

Handbol

Matías Tropper, president del CH Cambrils: «Per a la propera temporada la intenció és estar el més a dalt possible; la plantilla té molt nivell»

El Club Handbol Cambrils farà una rua, demà dissabte a partir de les 18 hores amb el trenet turístic, per celebrar l'ascens de categoria

Per Jason Wells

Plantilla del CH Cambrils durant un partit aquesta temporada
Plantilla del CH Cambrils durant un partit aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

L'equip sènior del Club Handbol Cambrils va aconseguir l'ascens matemàtic fa dues jornades a Segona Catalana després de derrotar al CH Sant Just. D'aquesta manera, l'equip recupera una categoria més d'acord amb el nivell de la seva plantilla actual. Parlem amb el Matías Tropper, president del Club Handbol Cambrils, que ens explica com ha anat la temporada i les claus per assolir l'objectiu.

Primera fase immaculada

Tot i perdre l'últim partit contra el CH Castellbisbal per 34-30, l'equip ja havia fet els deures amb anterioritat i es podia permetre aquesta derrota, ja que segons explica el president, la clau va ser haver realitzat una primera fase pràcticament perfecta. «La primera fase que vam fer ens va donar molta tranquil·litat, ja que vam guanyar tots els partits a casa i només vam perdre una vegada fora, això va provocar que a casa nostra els partits es comptéssim com a victòries », explica. 

Un equip molt jove

El fet de comptar amb un equip jove, amb diversos jugadors procedents del juvenil també ha provocat que el bloc s'hagi mantingut ferm i hagi pogut assolir l'ascens. «Teníem una plantilla molt jove, amb molta gent procedent del juvenil. Això, acompanyat de la veterania d'alguns jugadors ha fet que l'equip s'hagi mantingut un bon nivell durant la temporada», comenta Tropper.

Les lesions, el «hàndicap» de la temporada

La temporada també ha tingut alts i baixos, la majoria relacionats amb les lesions. Les últimes jornades, amb l'objectiu assolit, l'equip s'ha vist fins i tot amb cinc baixes. «Ens hem trobat sense pivot pràcticament des del principi de temporada, amb la lesió de llarga durada del Jordi Ros. Per sort, la primera fase ens ha permès agafar "un bon coixí" de punts. A les últimes jornades ens hem vist amb les lesions d'Arnau, Albert Gras, Jordi, Adri, provocant que haguem "tirat" de juvenils durant molts partits». 

Pròxima temporada: mantenir el bloc

De cara a la següent temporada, la idea és mantenir el bloc tant de jugadors com del cos tècnic, i recuperar jugadors que van marxar fa unes campanyes, a més de comptar amb els juvenils que pugen a la categoria sènior. El president assegura, a més, que l'objectiu serà estar el més a dalt possible en la classificació. «La nostra idea de cara a la següent temporada és mantenir el bloc de jugadors i de cos tècnic, recuperar jugadors que volen tornar i comptar amb els juvenils que pugen de categoria. De moment sabem que un jugador serà baixa per paternitat, així que tindrem que reforçar algunes posicions de cara a l'any que ve. Per a la propera temporada la intenció és estar el més a dalt possible ja que considero que la plantilla té molt nivell», afirma.

Celebració pels carrers de Cambrils

Cada any no es puja de categoria, és per això que el club ha organitzat una celebració especial amb el lloguer del trenet turístic de Cambrils per festejar l'ascens pels carrers de la ciutat aquest proper dissabte a les 18 hores, després del partit contra el GEIEG de Girona. «Per celebrar el nostre ascens i l'últim partit a casa de l'equip, vam parlar amb l'Ajuntament de com podíem fer per celebrar-ho i vam arribar a l'acord de fer com una mena de rua pels carrers de la ciutat amb el 'trenet'. Ho farem després del partit de dissabte, que juguem a les 16 hores contra el líder GEIEG. Després de la festa, els jugadors faran un sopar, això si, en àmbit privat».

Comenta aquest article