Esports

Bàsquet

Contundent triomf del CB Cambrils a la pista del CB Morell

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta entre el CB Cambrils i el Tortosa, disputat el passat gener
Imatge del partit de la primera volta entre el CB Cambrils i el Tortosa, disputat el passat gener | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet

Tercera Catalana

CB Morell 58 - Cofran 95 CB Cambrils 92

Alex Rodríguez (14), Pere Tost (1), Rubén Martínez (21), Pau Escrivà (6), Rubén Molina (4) – Raúl Martínez, Guillem Álvarez (10), Joan Berenguer (8), Oscar Font (14), Enric Maduell (7), Marc Gené (7)

12 Triples (3 Rodríguez , 2 Ru. Martínez, 2 Berenguer, 2 Escrivà, 3 Font). 16/22 Tirs lliures. 27 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 8-16 / 11-21 / 25-34 / 14-21

El sènior masculí del CB Cambrils es va retrobar amb la victòria aquest cap de setmana contra el CB Morell B, en el què els jugadors blaus van estar molt concentrats des de l’inici fins al final del partit. Els cambrilencs, coneixedors que el rival està lluitant per no baixar de categoria, no volien cap mena de sorpresa.

L’inici del partit va estar marcar per l’intercanvi de cistelles per part dels dos equips i no va ser fins el minut 8 que, amb un parcial de 3-10, no agafarien avantatge en el marcador (8-16). El segon quart va començar amb la mateixa tònica d’intercanvi de cistelles per part d’ambdós equips, mantenint la diferència en el marcador. I també, en els dos últims minuts del període, els cambrilencs tornaven a aconseguir un altre parcial d'1-11, per arribar al descans amb 18 punts de diferència en el marcador 19-37.

En els darrers partits, el tercer quart sempre era el període que el rival aconseguia guanyar el parcial. En aquesta ocasió però va ser tot el contrari; els jugadors sortien molt concentrats, i amb un gran encert ofensiu s’enduien el parcial per 25-34, deixant el partit sentenciat (44-71). L’últim quart, lluny de relaxar-se, van continuar amb bones defenses i bones decisions en atac i aconseguien la màxima diferència del partit, 37 punts (54-91), fins arribar el 58-92 final.

Amb aquesta victòria, el CB Cambrils té assegurada la segona posició del grup. El proper cap de setmana, i última jornada de lliga, el COFRAN 95 CB Cambrils masculí, jugarà dos partits. El dissabte contra el CB Montblanc a les 18:00h al Palau Municipal d'Esports, i el diumenge a les 17:00h a la pista del Reus Deportiu B –partit ajornat de la jornada 19–.

L’Apunt

El CB Cambrils femení cau a la pista del Morell però s'assegura la segona posició del grup

CB Morell B 50 – CB Cambrils femení 48

En la jornada de diumenge a la tarda l’equip masculí va estar recolzat per tota l’afició que es va desplaçar al Morell per animar el sènior femení, que jugava just després, amb l’opció de quedar primeres de grup si guanyaven el seu partit contra el CB Morell B femení. Es va poder viure un partit molt emocionant i no es va decidir fins els últims instants. Recolzades en tot moment per l’afició, el COFRAN 95 CB Cambrils femení no va poder aconseguir la victòria, que es va escapar per 2 punts de diferència 50-48. Tot i la derrota tenen la segona posició assegurada del grup.

Comenta aquest article