Informació general

Educació

Les llars d'infants obren el seu període de preinscripcions del 9 al 19 de maig

El proper curs Cambrils disposarà d’un total de 345 places escolars per alumnes de 0 a 3 anys entre les llars d’infants municipals i les concertades

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una aula de la llar d'infants municipal La Galereta
Imatge d'arxiu d'una aula de la llar d'infants municipal La Galereta | Cedida

El període de preinscripcions de les llars d’infants de Cambrils estarà obert del 9 al 19 de maig ambdós inclosos. Les sol·licituds de preinscripció per accedir a les llars d’infants el proper curs 2022-2023 es poden presentar a partir de dilluns enviant un correu electrònic a l'adreça de la llar d'infants sol·licitada en primera opció o bé a l'OME (Oficina Municipal d’Escolarització) adjuntant la sol·licitud emplenada juntament amb la resta de documentació (ja sigui escanejada o fotografiada). 

El centre o l’OME respondrà les famílies amb un correu de confirmació de recepció amb el número assignat a la sol·licitud. El llistat definitiu d’admesos es publicarà el dia 1 de juny i el període de matriculació serà del 2 al 9 de juny. Tota la informació sobre el procés està disponible en aquest enllaç del web de l’Ajuntament: 

https://www.cambrils.cat/ensenyament/ensenyament/ome/llars-d-infants-preinscripcio-2022-23.

El proper curs 2022-2023 Cambrils disposarà de 345 places escolars per alumnes de 0 a 3 anys entre les dues llars d’infants municipals i les dues concertades. En el procés de preinscripció s’ofereixen un total de 225 places vacants per als tres nivells (nadons, Llar 1 i Llar 2).  

Les llars d’infants municipals 

Les llars d’infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta ofereixen 100 places dirigides als nens i nenes nascuts durant els anys 2020, 2021 i 2022. Aquests centres proposen a les famílies un projecte educatiu fonamentat en una línia pedagògica basada en la investigació i l’experimentació, entenent l’educació com un procés global, utilitzant el joc com a principal eina d’aprenentatge, i comptant i donant suport a les famílies en llur tasca educativa.

Pel proper curs 2022-2023 a les llars d’Infants municipals es continuarà aplicant la tarifació social en els preus de les quotes per a les famílies que ho sol·licitin i compleixin els requisits. D’altra banda, enguany la quota d’escolarització en el nivell de P2 serà gratuïta a les llars d’infants municipals, segons l’Acord marc per finançar el cost que té per a les famílies l’escolarització d’infants a I2 a les llars d’infants i a les escoles bressol de titularitat municipal, i també per avançar cap a la incorporació del finançament del primer i segon curs del primer cicle d’educació infantil (I0 i I1)” signat entre el Departament d’Educació, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis. No seran gratuïts el servei d’acollida i el de menjador.

Comenta aquest article