Societat

Fira

L'espai de firetes de la Fira tindrà uns horaris especials per al públic autista

Durant dues franges horàries s’apagarà la música i les llums de les atraccions per tal que els infants amb aquest trastorn gaudeixin de la fira

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'espai d'atraccions de la Fira
Imatge d'arxiu de l'espai d'atraccions de la Fira | Cedida

L’espai de firetes i atraccions de la Fira de Cambrils tindrà uns horaris especials per al gaudi del públic autista. Per primera vegada, i gràcies a la col·laboració amb el Gremi Industrial de Firaires de Catalunya, en les franges horàries d’11 a 12 hores i de 16 a 17 hores, s’apagarà la música del recinte i també les llums, per tal que els infants amb Trastorn d’Espectre Autista puguin gaudir de la fira amb normalitat. 

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, Juan Carlos Romera, ha explicat que es tracta d’un dels espais més concorreguts de la Fira Multisectorial i que per això han cregut necessari adaptar-lo a tots els infants, "de manera que absolutament tots els nens i nenes que arribin a Cambrils puguin gaudir en les mateixes condicions de l’esdeveniment". 

L’espai de firetes obrirà de dijous a dilluns

Una altra de les novetats d’aquest any és l’ampliació de l’obertura de l’espai de firetes, de dijous a dilluns. El recinte principal de la Fira Multisectorial tindrà un horari d’obertura de divendres, 3 de juny, fins diumenge, 5 de juny, però les firetes arrencaran motors el dijous a partir de les 17 hores i estaran en funcionament fins dilluns, 6 de juny. A més, s’aplicarà una promoció de 2x1 per a totes les persones que vulguin gaudir de les firetes durant la inauguració. 

Per altra banda, el dijous durant la inauguració també es donaran a conèixer les persones guanyadores del concurs ‘Protagonistes per un dia!’. Quatre persones d’entre 3 i 16 anys podran pujar a les firetes que desitgin tants cops com vulguin. Cal recordar que, per poder guanyar el premi, caldrà fer una compra mínima de 10 euros en algun comerç de Cambrils, adherit a la campanya, i dipositar la butlleta en alguna de les urnes repartides pel municipi. Els guanyadors o guanyadores es coneixeran el dijous 2 de juny en un sorteig que es realitzarà dins de la mateix recinte firal.  

Comenta aquest article