Societat

Ramadà

Prop de 500 persones de la comunitat musulmana de la comarca participen a la pregària conjunta de la fi del Ramadà

El camp de futbol 3 de les instal·lacions esportives municipals va acollir, ahir a partir de les 8 del matí, la celebració de la pregària que posava el punt i final a la celebració del Ramadà

Per Redacció

Un moment de la pregària de la fi del Ramadà, ahir al matí, a les instal·lacions esportives municipals
Un moment de la pregària de la fi del Ramadà, ahir al matí, a les instal·lacions esportives municipals | Cedida

El camp de futbol 3 de les instal·lacions esportives municipals va acollir, ahir a partir de les 8 del matí, la celebració de la pregària que posava el punt i final a la celebració del Ramadà. L'acte va acollir al voltant de les 500 persones que es van distribuir en aquesta instal·lació esportiva amb la recuperació d'una normalitat perduda els dos darrers anys. L'any passat aquesta pregària es fes sota estrictes mesures de seguretat per la pandèmia i es va fer a l'estadi 2 de les instal·lacions esportives municipals mentre que ara fa dos anys no es va poder celebrar de manera conjunta. En anys anteriors a l'esclat del coronavirus, aquesta pregària es feia a la mesquita del polígon Belianes i comptava, també, amb una nombrosa assistència de gent.

La pregària va estar oficiada per l'imam local, Mohamed Ouadi. A l'acte també hi van fer cap l'alcalde, Oliver Klein, i diversos regidors de l'ajuntament cambrilenc, tant del govern com de l'oposició. Aquesta festa de ruptura del dejuni és el preludi d'àpats i trobades familiars. En alguns llocs aquesta festa s'allarga durant més dies i va acompanyada, també, de la visita a familiars i d'assistència i ajut als membres més necessitats de la comunitat musulmana.

 

Comenta aquest article