Esports

Tir olímpic

Disset tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils competeixen en la sisena prova del campionat Interclubs, a Tortosa

Per Redacció

Foto de grup dels tiradors cambrilencs que van competir a Tortosa
Foto de grup dels tiradors cambrilencs que van competir a Tortosa | Cedida

Aquest passat diumenge es va disputar la sisena prova del campionat Interclubs de la demarcació de Tarragona. En aquesta ocasió, la tirada es va fer a la galeria Racó d'Homedo del Club de Tir de Tortosa, i va comptar amb la participació d'un total de 74 tiradors. Els esportistes, juntament amb els seus acompanyants, van poder gaudir d'un esmorzar popular al restaurant contigu a les dependències del club de tir.

Per part del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van participar un total de 17 esportistes que van obtenir diverses puntuacions que es computaran al final del campionat, tant per a les categories individuals com per equips. A destacar el cinquè lloc del tirador cambrilenc Jordi Balañá. Pel que fa a la resta, la classificació dels cambrilencs va quedar en el següent ordre: Pedro Antonio Pardo, Héctor Vila, José Maria López, Joan Ferraté, Jesús Arribas, Francisco Javier Vernet, Jaume Coll, Josep Escoda, Fernando Juan Collado, Rafael Garcia, Joaquin Escoda, Anton Callau, Marta Callau, Rafael Jiménez, Josefina Roselló i Pilar Rosa Rogado.

La propera competició serà el dia 22 de maig a les instal·lacions del Club de Tir Olímpic de Cambrils, on també s'oferirà un esmorzar popular a base de sardinada i llonganissa a la brasa a tots els assistents, competidors i acompanyants.
 

Comenta aquest article