Esports

Atletisme

Destacada participació dels atletes del Club Atletisme Cambrils a la VIII Trobada Catalunya Meridional - Gipuzkoa

La iniciativa, tot i estar marcada per la pluja, va aplegar al voltant de 400 participants de les categories S-14, S-16 i S-18

Per Pere Ferrando

Emma Taggi, l'atleta local més destacada de la Trobada
Emma Taggi, l'atleta local més destacada de la Trobada | Cedida

Aquest passat dissabte, 23 d'abril, es va disputar a l'Estadi d’Atletisme de Cambrils la VIII  Trobada Catalunya Meridional - Gipuzkoa, una trobada que s'ha recuperat després de dos anys a causa de la covid-19. Donat l'èxit que té entre els participants, amb tota seguretat es repetirà l'experiència la propera temporada. Els responsables de la Federació de Gipuzkoa i el Club Atletisme Cambrils així ho creuen oportú perquè es compleix l'objectiu principal d’afavorir la convivència d'atletes de la nostra Delegació Territorial amb nois i noies d'un altre país aprofitant la seva estada entre nosaltres durant tota la setmana.

La iniciativa va aplegar al voltant de 400 participants de les categories S-14, S-16 i S-18, per altra banda, la jornada va estar marcada per una pluja intermitent que va condicionar la consecució de bones marques per part dels atletes. Els atletes més destacats del Club Atletisme Cambrils van ser els següents:

CATEGORIA S-16

  • Emma Taggi: 2a als 1.000 m. llisos: 3'14"80 (Mínima Campionat de Catalunya)

  • Guillem Valls : 3r al llançament de pes: 10.22 m. (Mínima Campionat de Catalunya)

  • Irene Bonet : 3a al llançament de pes: 8.25 m. (Millor Marca Personal)

CATEGORIA S-14

  • Lucas Buj : 3r al salt de llargada 4.78 m. (Mínima Campionat de Catalunya)

Unes marques molt meritòries, ja que entre els participants de l'expedició de Gipuzkoa, hi havia atletes que van assolir posicions de pòdium al Campionat d'Espanya S-16 de pista coberta, fet que dóna idea de l'alt nivell de la competició.


 

Comenta aquest article