Esports

Els palistes del CTT Cambrils aconsegueixen dues medalles d'or, tres de plata i dues de bronze al campionat de Catalunya

La final de la categoria benjamí femení individual va ser protagonitzada per les dues palistes del CTT: Oumnia El Mouhmouh assolia l'or i Aina Casanovas es penjava la plata

Per Redacció

Els representants del CTT Cambrils al podi amb l'entrenador Miguel Ángel González
Els representants del CTT Cambrils al podi amb l'entrenador Miguel Ángel González | Cedida

El Club Tennis Taula Cambrils està quallant una excel·lent temporada. Una representació del club va competir a un torneig a Bàscara, puntuable per tal de poder participar al campionat estatal de Santander. En aquesta competició zonal, el CTT Cambrils va obtenir dos podis en la categoria benjamí femení amb Aina Casanovas i Oumnia El Mouhmouh, mentre que en benjamí masculí, Rafa Martínez va quedar en la novena posició d'un centenar de jugadors en la seva categoria.

Faust Sorni, subcampió estatal

Al campionat estatal a Santander, es va disputar de 4 al 13 de març, el CTT Cambrils hi va arribar amb una representació en la categoria benjamí de la mà d'Aina Casanovas, Oumnia El Mouhmouh, Rafa Martínez i Faust Sorni. Hi van prendre part més de 1.200 jugadors entre totes les categories. Els jugadors cambrilencs hi van debutar, després de pocs mesos d'entrenament, i van assolir uns excel·lents resultats: Faust Sorni es proclamava subcampió estatal, mentre que Oumnia El Mouhmouh assolia la sisena posició. Aina Casanovas i Rafa Martínez es classificaven entre els 16 millors.

Aina Casanovas i Oumnia El Mouhmouh, medalla d'or per equips al campionat de Catalunya

Arrel d'aquests bons resultats, des del club es va proposar seguir treballant i entrenant per mirar de repetir podi al campionat de Catalunya. Aquest es va disputar del 9 al 13 d'abril a Valls. Novament, el CTT Cambrils va assolir posicions de podi. En prebenjamí femení individual, Iman El Mouhmouh –que debutava en una competició– va assolir una gran tercera posició. En la categoria benjamí femení per equips, el duet format per Aina Casanovas i Oumnia El Mouhmouh van assolir la medalla d'or; mentre que en benjamí masculí, la parella Faust Sorni i Rafa Martínez es va quedar a les portes de la medalla de bronze. No obstant això van assolir una excel·lent puntuació per al rànquing, tant individual com per equips de Catalunya.

Plata i bronze en la competició de parelles dobles

Posteriorment, es va disputar la competició de parelles dobles en la categoria benjamí femení. L'equip femení format per Aina Casanovas i Oumnia El Mouhmouh es van penjar la medalla de plata. Per la seva part, l'equip masculí cambrilenc sí va poder obtenir la medalla de bronze en aquesta categoria.

Una medalla d'or i dues de plata en l'apartat individual

El campionat va seguir amb la part més dura de la competició. Es van disputar els partits en l'apartat individual, on Oumnia El Mouhmouh assolia l'or i Aina Casanovas es penjava la plata en una final espectacular amb les dues palistes del CTT Cambrils. En masculí, Faust Sorni es va fer amb la medalla de plata, mentre que Rafa Martínez va quedar enquadrat entre els 16 millors del campionat.

La resta de dies del campionat, els esportistes locals van jugar en categories superiors com a eina de formació, on també van assolir llocs destacats. El CTT Cambrils segueix treballant, any rere any, la qualitat i la formació dels seus jugadors de base. El proper repte del club serà el campionat d'Espanya, a Múrcia, el proper mes de juny.

Diferents imatges del campionat de Catalunya disputat a Valls

 

L’Apunt

D'altres resultats destacats
També cal mencionar d'altres resultats destacats dels jugadors locals aquesta temporada:
- Aina Casanovas campiona provincial en benjamí femení i Oumnia El Mouhmouh, subcampiona.
- Rafa Martínez, campió provincial en benjamí masculí.
- Oumnia El Mouhmouh tercera i Aina Casanovas quarta en el campionat provincial aleví femení.
- Aina Casanovas tercera i Oumnia El Mouhmouh quarta en el campionat provincial infantil femení.
- Oumnia El Mouhmouh quarta en el campionat provincial juvenil femení.
- Faust Sorni, subcampió al campionat provincial juvenil masculí.

Cal destacar que tots aquests jugadors i jugadores són benjamins de primer any. D'altra banda, Oumnia El Mouhmouh i Faust Sorni han estat seleccionats per a la competició internacional SYOC que es farà a Platja d'Aro, a finals de maig, i on hi competiran més de trenta països. La base del club segueix donant bons resultats, de la mà del seu entrenador i president Miguel Ángel González.

Comenta aquest article