Esports

Tretze tiradors locals competeixen en una nova prova del campionat Interclubs disputada a Flix

Per Redacció

Foto de grup d'alguns dels tiradors cambrilencs que van competir a Flix
Foto de grup d'alguns dels tiradors cambrilencs que van competir a Flix | Cedida

Aquest passat diumenge es va disputar la XXXIV competició del campionat Interclubs de la demarcació de Tarragona que, enguany, es fa de forma simultània amb les edicions de 2020 –que va quedar aturada per la pandèmia de la covid-19– i la de 2022. En aquesta ocasió, la tirada es va fer a la galeria del Club de Tir de Flix al camp de tir Verge del Remei. La prova va comptar amb la participació d'un total de 81 esportistes que, conjuntament amb els convidats, van fer un esmorzar popular com cada any, als voltants de la galeria al paratge de l'ermita.

Per part del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van participar un total de tretze tiradors que van obtenir diverses puntuacions que es computaran al final del campionat. La classificació dels cambrilencs va quedar en el següent ordre: Jordi Balañá, Luis Miguel Cortezón, Jesús Arribas, José Maria López, Héctor Vila, Pedro Antonio Pardo, Joan Ferraté, Francisco Javier Vernet, Marta Callau, Rafael Garcia, Josep Escoda, Anton Callau i Pilar Rosa Rogado.

La propera competició serà el proper diumenge 1 de maig a la galeria de tir olímpic de Tortosa, on també hi haurà un esmorzar popular per a tots els assistents.

 

 

Comenta aquest article