Informació general

Antiga estació

Intent infructuós, de moment, de salvar les ceràmiques amb el nom de Cambrils a l'antiga estació

Els operaris han intentat salvar les rajoles però l'intent no ha resultat satisfactori ja que una part d'elles es trencaven

Per Lluís Rovira i Barenys

Dos operaris en el moment de retirar les ceràmiques de la façana de l'estació
Dos operaris en el moment de retirar les ceràmiques de la façana de l'estació | Lluís Rovira i Barenys

Les tasques d'enderroc de l'antiga estació de tren continuen endavant. Aquest matí els treballs s'han centrat en intentar salvar les rajoles de ceràmica que duen el nom de Cambrils i que es troben a tres de les parets exteriors de l'estació. Els operaris han intentat salvar les rajoles però l'intent no ha resultat satisfactori ja que una part d'elles es trencaven. Després de dos intents a dos dels cartells de les parets de l'estació s'ha aturat aquest procés a l'espera que els tècnics de l'Ajuntament hi diguin la seva. Mentrestant, a partir de mig matí, s'ha procedit a retirar la runa que havia quedat dipositada a l'andana de l'estació. Al mateix temps també s'han retirat alguns extintors i altres peces que encara hi havia dins d'un dels habitatges i també està previst que es retiri l'aparell de televisió que es va quedar a la sala d'espera en el moment de deixar inactiva l'estació i que servia per anunciar els horaris dels trens.

L'edifici, a hores d'ara, està enderrocat per una part que correspon a un dels dos antics habitatges que ocupaven el personal de la Renfe fa anys. Pel que fa a l'altre habitatge, situat al costat del pas a nivell del carrer de Barcelona, encara es troba ocupat per una persona que hi habita des de fa uns tres anys. Ahir es va tirar a terra la paret de l'hort contigu a aquest habitatge i que col·lindava amb l'andana. Aquest tema de l'ocupació de l'habitatge queda pendent de resolució per tal de que les obres d'enderroc puguin continuar endavant.

Comenta aquest article