Societat

Castells

Els Xiquets de Cambrils encaren la temporada castellera dins la normalitat i aquest diumenge participaran a la diada d'Altafulla

Els assajos de la colla es van iniciar el passat 25 de març i ja tenen fixades una dotzena d'actuacions al llarg de l'any

Per Alejandro Balaguer

Un moment dels assajos dels Xiquets de Cambrils al local de la colla
Un moment dels assajos dels Xiquets de Cambrils al local de la colla | Cedida

El proper diumenge 24 d'abril, els Xiquets de Cambrils participaran a la diada castellera de Sant Jordi que es celebrarà a la plaça del Pou d'Altafulla a les 13 hores. Aquesta serà la primera actuació de la temporada i ho faran acompanyats pels Castellers d'Altafulla i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Després de dos anys on la pandèmia ha condicionat la pràctica castellera, els de camisa bordeus han planificat una temporada dins de la normalitat. D'aquesta manera, van iniciar els assajos el passat 25 de març i ja tenen fixades una dotzena d'actuacions al llarg de l'any. Des de la colla castellera es recorda que els assajos generals estan convocats cada divendres a les 22 hores mentre que a les 20.45 hores es realitza l'assaig de canalla.

Per altra banda, la nova temporada no ha portat canvis a l'organigrama de la colla i Marc Luque i Laura Aragonès continuen un any més a la presidència de l'entitat. També hi ha continuïtat pel que fa als caps de colla, on Gerard Pinyol i Maria Pijuan continuaran exercint el càrrec.

Finalment, en l'àmbit social, els Xiquets de Cambrils organitzaran diverses activitats per celebrar el dia de Sant Jordi. A les 10 hores muntaran una parada de llibres on qualsevol interessat podrà portar el seu llibre i bescanviar-lo per un altre i a les 12 hores tenen previst alçar un pilar. A continuació, a partir de les 12.30 hores hi haurà un vermut electrònic on la música anirà a càrrec de la Colla Jove de Cambrils. Totes les activitats es realitzaran al local de la colla situat al passeig Albert.

Comenta aquest article