Camp

Música

La FiM Vila-seca 2022 presenta el programa d'activitats professionals i obre la reserva d'entrades

Per Redacció

Cartell del FiM Vila-seca 2022
Cartell del FiM Vila-seca 2022 | Cedida

La FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca esdevé novament un punt de trobada per al sector professional de la indústria de la música dels territoris de parla catalana durant els dies 6 i 7 de maig i ofereix un programa professional amb 25 activitats totalment presencials. 

El Castell de Vila-seca tornarà a ser l’epicentre de la programació professional, amb un àrea interior i exterior disposada per a la trobada i l’intercanvi distès. El programa professional de la FiM Vila-seca 2022 combinarà showcases amb pitchings, speed meetings, mentories express, taules de debat i espais de trobada. Entre la programació trobem sessions formatives sobre el model de pressupost d’ARC i CSITAL, showcases de Grabu, TWIN, Xicu, Joana Dark, Angeladorrm, taules rodones sobre música familiar, pitchings de projectes familiars i emergents, dues sessions d’speed meetings o càpsules formatives per a grups emergents. Algunes d’aquestes activitats s’han concebut en col·laboració amb associacions professionals del sector: TTP, APGCC, ARC i Xàfec. Els i les professionals poden assistir a la FiM en família i el programa està pensat per facilitar la conciliació. 

Com a novetat, enguany els i les professionals acreditades no hauran de fer reserva prèvia d’entrades dels diferents espectacles. Se’ls facilitarà un abonament que permetrà l’accés lliure i preferent a qualsevol dels concerts i espectacles de la FiM 2022.

La FiM està oberta al públic amant de la descoberta musical i a qui vulgui gaudir de la cultura en família. La programació està pensada artísticament i adaptada tècnicament perquè els públics menuts i els grans puguin compartir l'experiència. Les entrades als espectacles per al públic general seran gratuïtes i només serà necessari realitzar reserva de localitats en els espectacles amb aforament limitat, com ara els de l'Auditori Josep Carreras, Auditori Malapeira, Teatre El Centru i el Magatzem Cal Perera. La reserva de localitats estarà disponible al web www.fim.cat a partir del 20 d’abril i es podran reservar un màxim de 4 seients per cada espectacle. 

Comenta aquest article