Cultura

Literatura

El programa literari «Dies de Llibres» encara la seva recta final en la setmana de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi, aquest proper dissabte 23 d'abril, tornarà a ser com abans de la pandèmia amb el mercat de llibres i roses al Port

Per Redacció

Imatge del Mercat de Sant Jordi de l'any passat, al Port
Imatge del Mercat de Sant Jordi de l'any passat, al Port | Lluís Rovira i Barenys

El programa "Dies de Llibres" encara, aquesta setmana, la recta final de les seves activitats. Demà dimarts, a les 20 hores al Centre Cultural, tindrà lloc la presentació del llibre "Memorias de una corista (Luces y sombras de las varietés) de Carolina Figueras Pijuan. Aquesta presentació anirà a càrrec de l'autora i l'acompanyaran l'alcalde Oliver Klein, el periodista Carlos Izquierdo i Pep Pellicer, president de la Teca Teatre. Es tracta d'un llibre basat en les vivències de l'autora com a corista i ballarina de la revista musical durant els anys 80 i 90.

Dijous, a les 20 hores, seguiran les presentacions de llibres amb "La vida judía en la corona de Aragón entre los s.XII y XV. La aljama judía de Monsón" de F. Andrés Lascorz Arcas. El divendres 22 d'abril, a les 17.30 hores a la Biblioteca, se celebrarà la revetlla de Sant Jordi amb el "Laboratori d'elixirs emocionals" a càrrec de Rosana Andreu. Aquesta és una activitat per a famílies amb infants d'entre 6 i 10 anys. Cal inscripció prèvia a bib@cambrils.cat.

Diada de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi, aquest proper dissabte 23 d'abril, tornarà a ser com abans de la pandèmia amb el mercat de llibres i roses al port de Cambrils –organitzat per la Unió de Botiguers i Cambrils Obert– i la ballada de sardanes al passeig Marítim amb l’Associació Amics de la Sardana i la Cobla Contemporània. A la tarda una reedició de "La faula de la Llebre i la tortuga" intentarà reconciliar els dos personatges del conte amb un espectacle pels carrers del Port. Ja a la nit, a les 21 hores, l’actriu i cantant Núria Esquius, amb un estil marcadament personal, oferirà un concert al Teatre del Casal que acostarà al públic als moments de la vida que podem guardar pel record fent-ne cançons.

L'endemà diumenge 24 d'abril, a les 17.30 hores, tindrà lloc una nova activitat de Diumenges al Teatre amb l'obra "En Patufet (i els seus pares)", al Teatre del Casal.

Comenta aquest article