Esports

Balls esportius

El Cambrils Dancesport Open baixa el teló després de quatre dies intensos de competició

A l’esdeveniment s’hi han inscrit més de 2.000 esportistes de 50 països diferents que han estat avaluats per 30 jutges provinents d’arreu del món

Per Redacció

Ahir es va cloure la competició de balls esportius
Ahir es va cloure la competició de balls esportius | Cedida

El Palau Municipal d’Esports va baixar el teló, ahir a quarts de nou del vespre, per acomiadar el Cambrils Dancesport Open, el campionat de balls esportius que enguany s’ha recuperat a Cambrils després de dos anys sense realitzar-se a causa de la pandèmia. Des del dijous 14 d’abril i fins ahir s’han comptabilitzat més de 35 hores d’espectacle i competició amb els millors ballarins del món. Pel pavelló cambrilenc hi han passat, en el decurs d’aquests dies, més de 4.000 persones entre participants, públic i acompanyants. De la jornada d’ahir diumenge cal destacar la celebració del WDSF International Open Standard en la que els estonians Madis Abel i Aleksandra Galkinahan van aconseguir la primera posició.

En total l’esdeveniment ha acollit 7 especialitats de caire internacional, aconseguint participació d’esportistes d’arreu del món. A l’esdeveniment s’hi han inscrit més de 2.000 esportistes de 50 països diferents que han estat avaluats per 30 jutges provinents d’arreu del món.

Comenta aquest article