Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis fan sentir la seva veu en ple Diumenge de Pasqua

En el decurs de la concentració d’ahir no es va enregistrar cap incident i, per contra, van rebre adhesions de molta gent que passejava pel port

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis, ahir, a la concentració del port
Les Àvies i Avis, ahir, a la concentració del port | Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis van fer sentir la seva veu, ahir Diumenge de Pasqua al matí en la concentració que van fer al mig del port de Cambrils. En un dia amb força calor i amb molts visitants a la nostra població, les Àvies i Avis van mantenir-se en silenci durant un quart d’hora i, posteriorment, van cantar l’Estaca, per continuar amb les proclames i càntics habituals a favor de la independència i contra la justícia espanyola i, finalment, van cloure l’acte amb el cant dels Segadors.

En el decurs de la concentració d’ahir no es va enregistrar cap incidència en forma de desaprovació i sí que, per contra, van rebre adhesions de gent que passejava pel port i alguns, fins i tot, es van adherir a la concentració. Les Àvies i Avis es van emplaçar per la propera concentració, que tindrà lloc aquest dimecres 20 d’abril, a partir de les 11,30 h, a la plaça de la Vila.

Comenta aquest article