Esports

Balls esportius

El Campionat d'Espanya de Cherleading enceta el Cambrils Dancesport Open de Balls Esportius

La competició de balls esportius s'ha reprès, engunay, després de dos anys d'aturada per la pandèmia i els diferents campionats que engloba se celebraran al Palau Municipal d'Esports fins el proper diumenge 17 d'abril

Per Redacció

Imatge del campionat d'Espanya de Cherleading
Imatge del campionat d'Espanya de Cherleading | Cedida

El Cambrils Dancesport Open de Balls Esportius va aixecar el teló, ahir a la tarda, després de dos anys de parada per la pandèmia. La represa de l’activitat s’ha notat en l’ambient ja que tant el públic assistent com els participant i l’organització tenien ganes de ball.

El primer campionat d’ahir a la tarda va ser el Campionat d’Espanya de Cherleading, una especialitat que està entrant amb molta força dins l’àmbit del ball esportiu. Es tracta d’una disciplina que fa poc temps que ha entrat dins de la FEBD i s’ha estrenat a Cambrils amb el primer Campionat d’Espanya.

Competicions fins el diumenge 17 d’abril

La competició de Balls Esportius a Cambrils se celebrarà fins el diumenge 17d’abril i aquest any compta amb moltes novetats que consolidaran la prova cambrilenca com una de les millors seus d’Europa en el calendari internacional.

Aquest any, l’esdeveniment comptarà amb el Campionat del Món, modalitat 10 balls en categoria Sènior 1, també dissabte comptarem amb la novetat del BFG Challenge Series WDSF de Breaking on participaran els 10 millors esportistes del món.

També hi haurà una prova internacional de Wheelchair Latin, especialitat de ball que es balla en cadira de Rodes. Al 2019 Cambrils va acollir la primera competició internacional de Ball Coreogràfic, una altra disciplina en la que hi participen molts esportistes (competició per grups) i de la qual no s’havia realitzat mai una competició internacional a Espanya.

En total l’esdeveniment acollirà 7 especialitats de caire internacional, aconseguint participació d’esportistes d’arreu del món i el consolidarà com un dels esdeveniments esportius Top mundial en cada especialitat.

A l’esdeveniment s’hi han inscrit prop de 2.000 esportistes de 50 països diferents que seran avaluats per 30 jutges provinents d’arreu del món. L’esdeveniment podrà seguir-se en streaming per televisió a La Liga Sports.

Venda d'entrades

Les entrades es podran comprar a les taquilles a l'entrada del Palau Municipal d'Esports (majors de 12 anys 15€, nens de 0 a 6 anys gratis, nens de 6 a 12 anys 8€ i Jubilats10€). Hi ha un pack especial de 3 dies a 35€ (majors de 12), 18€ nens de 6 a 12 anys i 25€ per jubilats.

 

Comenta aquest article