Rem

El Club Rem Cambrils tanca la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani amb un subcampionat i tres terceres posicions

El passat diumenge es va disputar la sisena i darrera regata de la Lliga, on els cambrilencs van assolir una medalla de bronze en la categoria cadet masculí

Per Antoni Font

Tripulació veterà femení que han quedat subcampiones de la lliga
Tripulació veterà femení que han quedat subcampiones de la lliga | Joan Colell

El passat diumenge 10 d’abril va tenir lloc al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels la sisena i última regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani amb un total de 12 Clubs participants i 33 equips inscrits. El Club Rem Cambrils va prendre part en la competició. En aquesta ocasió en la categoria (mixta) de cadet masculí hi van participar quatre equips disputant-se directament una regata final (no puntuable a la lliga) obtenint els nois i noies de l’Escola de Rem del Club Rem Cambrils la 3a plaça, amb un registre de 03:32,02 min. aconseguint una merescuda medalla de bronze com a reconeixement per l'assolit.

La resta de categories cal reconèixer que no van completar una bona jornada, classificant-se només per disputar les finals B, amb excepció de la categoria absolut masculí que tot i classificar-se per disputar la final A, a la regata va arribar en quarta posició.

Tot i així, els resultats de la Lliga han estat –en termes globals– molt satisfactoris, aconseguint el Club Rem Cambrils, un subcampionat de Lliga i tres terceres posicions.

3.- CLUB REM CAMBRILS 80 Punts

Des del Club Rem Cambrils donen l’enhorabona a la resta de clubs que han aconseguit el campionat i subcampionat de Lliga en cadascuna de les categories.

Proper repte

Ara, els equips del club estan enfocats plenament en la propera edició del Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani i que tindrà lloc –novament– en el Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels), el diumenge 8 de maig.