Handbol

El CH Cambrils perd contra el CH Vic i encaixa la segona derrota consecutiva en la seva fase d'ascens

Imatge de la banqueta del CH Cambrils en un partit disputat a casa aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Handbol

Tercera Catalana - Fase d'ascens

CH Cambrils 32 - CH Vic 34

L'equip sènior del CH Cambrils va haver de disputar el seu darrer partit de lliga, el passat dissabte, al Pavelló Ponent de Salou per la disputa, a Cambrils, del torneig de bàsquet TGN. En aquesta ocasió, els cambrilencs –segons del grup– van rebre la visita del Vic –tercers–. La primera part del partit va ser dominada per l'equip visitant que sempre va manar en el marcador, situant-se amb avantatge de fins a quatre i cinc gols. Amb aquest desavantatge semblava que el Cambrils ho tindria molt difícil per a remuntar però, a falta de cinc minuts, els cambrilencs van trenar tres bons contraatacs i gràcies a una bona defensa van poder retallar diferències abans del descans, deixant el marcador en 13 a 16.
En la represa, el Cambrils va sortir molt endollat i va anar a per totes. Els cambrilencs van situar-se a un gol de diferència, en els deu primers minuts. El partit va estar molt igualat i el Vic, un equip veterà i amb una molt bona defensa, va ser més sòlid per endur-se el triomf. D'aquesta manera, el CH Cambrils encaixava la seva segona derrota consecutiva en aquesta fase d'ascens.

Després d'aquesta jornada, la classificació es queda igual: el GEIEG és líder, el Cambrils és segon i el Vic és tercer, però tots dos amb els mateixos punts. El proper partit serà el dissabte 23 d'abril, a la pista del CH Cardedeu, cuer del grup.