Informació general

Obres

S'obre un pas al carrer de Sant Pere per facilitar la mobilitat durant la Setmana Santa  

Aquesta alternativa, segons s'ha informat des del consistori, dona millor solució a la circulació per la zona de les obres de la Rambla de Jaume I

Per Redacció

Aspecte del pas que s'ha obert al carrer de Sant Pere
Aspecte del pas que s'ha obert al carrer de Sant Pere | Cedida

Durant aquests dies de la Setmana Santa i arran de la petició dels veïns i veïnes que s’obrís un pas al carrer de les Drassanes –fet impossible per l’estat de les obres en aquell punt–, l’Ajuntament de Cambrils ha decidit habilitar un pas al carrer de Sant Pere. Aquesta alternativa, segons s'ha informat des del consistori, dona millor solució a la circulació per la zona de les obres de la Rambla de Jaume I, connectant el carrer de Pau Casals amb el de Colom. El pas es mantindrà obert tota la Setmana Santa per facilitar la mobilitat davant l’augment de l’afluència de turistes durant aquests dies festius. 

Pensant en la Setmana Santa, l’Ajuntament també ha alliberat altres espais de les obres de la Rambla. La setmana passada es va obrir un pas de vianants al carrer de les Drassanes i un accés restringit per cotxes a la Rambla de Jaume I entre el carrer de Sant Pere i el mateix carrer de les Drassanes. 

A més, el carrer de les Barques torna a estar obert després dels treballs realitzats en el nou col·lector d’aigües residuals. D’altra banda, l’Ajuntament va retirar subsidiàriament la tanca d’obres del darrere de l’hotel de la plaça del Pòsit per guanyar espai al carrer de Pau Casals.  

Imatge de les obres (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article