Esports

Boxa

Els boxejadors Jordi Nogués i Gabriel Rajhamuda demostren el seu bon estat físic i tècnic a la darrera prova Interclubs

Per Redacció

Imatges dels boxedors Gabriel Rajhamuda i Jordi Nogués
Imatges dels boxedors Gabriel Rajhamuda i Jordi Nogués | Cedida
Aquest passat dissabte, dos esportistes del Club Muaythai i Boxa Cambrils –Jordi Nogués i Gabriel Rajhamuda– van competir en una prova Interclubs al gimnàs Lion Figthers de Cornellà de Llobregat. Per un costat, Jordi Nogués va debutar en boxa olímpica en la categoria de pesos pesats. El representant cambrilenc va oferir un gran combat davant d'un rival de major alçada, però al qual va superar a nivell tècnic i físic en els dos assalts de tres minuts. Per la seva part, Gabriel Rajhamuda –de 16 anys– va veure com li van canviar el seu rival a darrera hora. El cambrilenc es va haver d'enfrontar a un contrincant de 19 anys, però el seu millor nivell físic i tècnic li va permetre endur-se els dos assalts davant d'un rival que no va poder continuar.

Tot i que aquest tipus de proves Interclubs donen com a vencedors als dos contrincants, aquestes competicions serveixen de preparació per als propers campionats de Catalunya.

A dalt, un moment del combat del Gabriel i, a sota, els membres del club cambrilenc que es van desplaçar a Cornellà (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article