Esports

Futbol base

Arrenca la 17a edició del Mundialito de futbol base a Cambrils

La 17a edició del Mundialito de futbol infantil va arrencar, el passat dissabte a la tarda, amb el servei d’honor a càrrec de l'alcalde Oliver Klein

Per Redacció

Imatge del servei d'honor d'inici del torneig, el passat dissabte a la tarda
Imatge del servei d'honor d'inici del torneig, el passat dissabte a la tarda | Juan Antonio Dorado

La 17a edició del Mundialito de futbol infantil va arrencar, el passat dissabte a la tarda, amb el servei d’honor a càrrec l’alcalde, Oliver Klein, que va inaugurar l’esdeveniment esportiu acompanyat de la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos; la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, i els organitzadors, Ricardo Godoy i Nilda Gutiérrez, a més dels i les representants de la FEHT i dels diferents clubs participants. 

L’alcalde i les regidores van aprofitar el dia per visitar el Mundialito Center, ubicat dins la carpa de la zona esportiva, on van coincidir amb el equips del Milan AC i el Levante, que s’estaven acreditant. En l’intercanvi d’impressions, els jugadors/es i entrenadors/es es van mostrar molt il·lusionats i amb moltes ganes de participar en aquest torneig mundial després de dos anys de pausa per la pandèmia.  

Diferents imatges de l'acte de sacada d'honor a càrrec de l'alcalde i les regidores (fotos: Juan Antonio Dorado)

S'inicien els partits de la primera fase

El campionat va començar l'endemà diumenge amb els partits de la primera fase de 9 a 13 hores i de 15h a 20 hores per totes les categories participants de futbol 11 i futbol 7, que es van jugar malgrat la pluja de primera hora del matí. A partir de demà dimecres es disputarà la segona fase (eliminatòries i vuitens) i entre dijous i divendres es jugaran els partits de quarts i semis. El divendres i el dissabte hi haurà les finals i dissabte en acabar se celebrarà la cerimònia de cloenda amb el lliurament de premis. 

Més de 1.900 jugadors

Aquest campionat internacional de futbol infantil reuneix a Cambrils més de 1.900 jugadors i jugadores d’entre 6 i 13 anys d’un centenar d’equips procedents d’Estats Units, Mèxic, Canadà, Romania, Itàlia, Noruega, Marroc, Espanya o França, entre altres. Alguns dels clubs participants són l’Atlético de Madrid,  València,  Llevant, FC Barcelona, Málaga CF, RC Espanyol, Juventus, Milan AC, Girona CF, Club Amèrica i altres equips de l’entorn, així com el club local UCF Cambrils.

Comenta aquest article