Treballada victòria del CFS Mediterrani contra el Tortosa que el situa en la quarta posició de la classificació

Imatge d'un partit de lliga del Mediterrani, disputat a casa aquest passat mes de març | Berta Ruiz

Divisió d'Honor Catalana  (Grup 3)

CFS Mediterrani 4 - CFS Tortosa 2

Aquest passat dissabte, el CFS Mediterrani va jugar el seu partit –com a local– al Pavelló Salou Ponent per la disputa, a Cambrils, del torneig TGN de bàsquet. Els cambrilencs rebien la visita d'un Tortosa necessitat de punts –és penúltim de la classificació– i que, en la primera volta de la lliga, ja havia aconseguit la victòria contra el Mediterrani. El partit va començar amb domini de l'equip cambrilenc però el Tortosa també creava perill amb sortides de cinc i robant pilotes. El Mediterrani es va avançar en el marcador amb un gol de David, mentre el porter Gato feia dues intervencions espectaculars. En la tercera gran ocasió però, el porter cambrilenc no va poder evitar l'empat dels visitants que van aprofitar les relliscades de la defensa del Mediterrani, molt incòmoda per les condicions de la pista i que els va afectar a l'hora de defensar al rival. A falta de dos minuts per al descans, Gato es va lesionar al genoll i el partit va quedar aturat durant quinze minuts esperant les assistències mèdiques. Finalment, es va arribar al descans amb empat a un gol.
Ja en la segona part, el Mediterrani va trobar bones combinacions i més ocasions de gol. Gerard Marquès va anotar el segon, malgrat que pocs segons després els tortosins van tornar a empatar amb un xut llunyà que va tocar les cames d'un defensa i el pal de la porteria. A partir d'aquest empat a dos, el Mediterrani va anar a per totes. En Roger a la porteria va donar molta seguretat i l'equip es va mostrar molt sòlid. Gerard Beas va fer pujar el 3 a 2 i, tot seguit, l'equip va atacar amb porter-jugador que propiciava el quart marcat per Albert.

Aquesta jornada s'atura la competició i aquesta es reprendrà el diumenge 24 d'abril a la pista del Futsalpax Tarragona, cuer de la classificació. El Mediterrani se situa com a quart classificat del seu grup.