El Cambrils Unió deixa escapar la victòria i el liderat, després d'un empat a casa sense gols, contra la Canonja

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i la Canonja
Un moment del partit entre el Cambrils Unió i la Canonja | Juan Antonio Dorado

Segona Catalana  -  Grup Ascens 8

Cambrils Unió 0 - Canonja 0

TARGETES: grogues a Palau, Ikaro, Menacho, Pau Prados, Deivid i 2 a Roger Cunyat i expulsat m. 82.
ALINEACIÓ: Edgar, Ian Coit(Amine m.86), Dominguez, Roger Cunyat, Rubio, Miki (Deivid m.46), Palau (Menacho m.46), Ikaro (Marc Benito m.78), Pau Prados i Llado (Aguero m.86).

El Cambrils Unió va deixar escapar l'oportunitat d'aconseguir la victòria i poder seguir liderant el seu grup, després d'empatar a zero gols contra la Canonja, aquest passat dissabte a casa. Aquest era el tercer partit de la segona fase, és a dir, de la fase d'ascens. En aquest partit es va donar una circumstància inèdita en tota el campionat: el Cambrils Unió es va quedar amb un jugador menys, per primera vegada, en el minut 82 al ser expulsat Roger Cunyat per doble targeta groga. A més, sis mesos després, el migcampista Marc Benito tornava als terrenys de joc després de superar la seva operació de menisc. Després dels resultats d'aquesta jornada, el Cambrils Unió passa a ocupar el segon lloc de la classificació, superat pel Reddis que té els mateixos punts –set–, però amb una millor diferència de gols.

Tot i l'empat sense gols, el Cambrils Unió va fer un bon partit; va crear moltes ocasions clares de gol i el resultat final hauria pogut ser un 4 a 0, sens dubte. En el primer temps, els cambrilencs van disposar de quatre ocasions molt clares: un xut de Lladó que el porter va treure amb la mà canviada; un fort tir de Palau a poca distància que també va ser aturat pel porter; un xut ras d'Ikaro que va tocar al pal quan ja es cantava el gol i que el porter va poder rebutjar. I, per acabar d'arrodonir-ho, en el minut 44, Palau va disposar d'un xut de penal a favor que va ser aturat pel porter rival. El Cambrils Unió es va topar, una vegada i una altra, amb el mur del porter visitant que es va convertir en l'heroi del partit i del seu equip.
En la segona part es va repetir la mateixa tònica. Lladó va tenir una doble ocasió per marcar, així com Marc Benito que no van aconseguir transformar-les en gol. A més, en el minut 82, arribava l'expulsió de Roger Cunyat per una suposada falta en un córner. Per la seva part, la Canonja va xutar dues vegades a porteria en tot el partit i sense perill.

Al final del partit, el míster Benito, afirmava que va ser un bon part que van merèixer guanyar, fins i tot jugant amb un jugador menys durant uns minuts. Va destacar el bon caràcter competitiu de l'equip.

El proper partit serà el diumenge 24 d'abril, a les 17 hores, al camp del Reddis.

Diferents imatges del partit entre el Cambrils Unió i la Canonja (fotos: Juan Antonio Dorado)