Esports

Excursionisme

Salvador Matas, nou president del Centre Excursionista Cambrils

El Centre Excursionista Cambrils té nou president i nova junta gestora des del passat 11 de març

Per Lluís Rovira i Barenys

Àfrica Burbano, Salvador Matas i Anne Plançon, tres dels nous càrrecs de la nova junta del Centre Excursionista Cambrils
Àfrica Burbano, Salvador Matas i Anne Plançon, tres dels nous càrrecs de la nova junta del Centre Excursionista Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

El Centre Excursionista Cambrils té nou president i nova junta gestora des del passat 11 de març. El nou president és Salvador Matas, que agafa el relleu del fins ara president Òscar Viola. Completen la junta Isaac Albesa, com a vicepresident; Àfrica Burbano, com a tresorera; Anne Plançon, com a secretària i Adela Herrero, com a vocal. La nova junta s'ha proposat continuar les activitats que ja es portaven a terme des del club i potenciar-les, tal com va manifestar Salvador Matas a revistacambrils.cat.

El Centre Excursionista Cambrils arriba al seu 33è aniversari i en aquesta moments disposa d'una setantena de socis. Segons manifestava Matas, el centre ofereix una àmplia gamma d'activitats, "es fan les sortides de senderisme. La nostra idea és fer una activitat cada cap de setmana que tant la podem organitzar nosaltres com el Centre Excursionista Salou, amb qui compartim activitats. Les sortides ja es portaven fent des del 2018 però no amb periodicitat setmanal. A més, durant l'any fem una sortida de raquetes i enguany volem anar a les Dolomites així com a altres indrets, com el Pirineu o el Delta de l'Ebre".

El Centre Excursionista Cambrils vol impulsar la marxa nòrdica

El Centre Excursionista Cambrils també disposa de la secció de marxa aquàtica i enguany, la platja del Regueral, tornarà a acollir una prova de la Copa Catalana, concretament el 28 d'agost. Salvador Matas també explicava que també hi ha l'escola de muntanya, promoguda per la Federació Catalana, on es fa formació. Una altra de les activitats del Centre és el manteniment de senders i actualment tenen la responsabilitat de la senyalització d'un tram del GR-92 i del GR-192. A part d'aquestes activitats, la nova junta també vol impulsar la marxa nòrdica i disposar de monitors especialitzats per fer cursets i sortides regulars.

La nova junta del Centre Excursionista Cambrils fa una crida a qui estigui interessat a que s'apunti a l'entitat o a les activitats que fan. Les activitats les anuncien a través del Facebook, Twitter i Instagram i, també, a la seva pàgina web www.cecambrils.cat.

Comenta aquest article