Esports

Pàdel

La fase final de l'Open Head Pàdel es disputarà aquest cap de setmana al Club Pàdel Cambrils

La competició forma part de la Federació Catalana de Pàdel i compta amb la participació de 164 jugadors repartits entre les categories femenines i masculines

Per Jason Wells

Instal·lacions de Club Pàdel Cambrils
Instal·lacions de Club Pàdel Cambrils | Cedida

Aquesta setmana s'està disputant l'Open Head Padel a les instal·lacions del Club Pàdel Cambrils. El torneig, que forma part de la Federació Catalana de Pàdel, compta amb la participació de 164 participants, repartits entre les categories femenines i masculines.

El torneig va començar aquest passat dilluns 4 d'abril, on s'han anat disputant els partits de 3a i 4a categoria femenina i masculina. A partir d'aquest divendres, el torneig agafarà velocitat de creuer i donarà pas a les primeres categories. Els partits mantenen les regles oficials i es juguen al millor de tres sets. Durant aquest dissabte es disputaran les semifinals i diumenge serà el torn de les finals de cada categoria participant.

Aquest és un dels tants tornejos de pàdel que es disputaran durant les properes setmanes, on el 23 d'abril se celebrarà el «Torneig Choripanazo»; 13, 14 i 15 de maig el «Torneig Estrella Damm», i el 21 de maig la «Kids Cup».

 

 

Comenta aquest article