Esports

Els equips femenins de relleus del Club Atletisme Cambrils, classificats per a la jornada final del campionat de Catalunya

Aquest passat dissabte es va disputar a Lleida la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus, on dos dels quatre equips femenins del Club Atletisme Cambrils es van classificar per la Jornada Final que es disputarà aquest dissabte 11 d'abril a Camp

Per Pere Ferrando

Relleus de l'equip S-14
Relleus de l'equip S-14 | Cedida

Dissabte passat es va disputar, a l'Estadi Municipal Les Basses de Lleida, la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus de les categories d'iniciació. En una jornada marcada pel fred i el fort vent, el Club Atletisme Cambrils va presentar dos equips femenins: un a la categoria S-14 i un altre a la categoria S-16, els quals van competir a un excel·lent nivell.

Relleu 4 x 80 S-14

Les integrants de l'equip eren l'Aina Ferré, la Sílvia García, la Noa Anton i la Nora Barriola. Van guanyar la tercera semifinal amb un temps de 43"02 que suposava ser Rècord de Cambrils. Amb aquest temps assolien la tercera posició de tots els equips participants, el que significa que a la Jornada Final estaran lluitant per pujar al podi.

Relleu 4 x 200 S-14

Les integrants de l'equip eren la Noa Anton, la Sílvia García, l'Aina Ferré i la Zoe Dorado. Van arribar en segona posició a la quarta semifinal amb un temps de 1'59"57, el que suposava ser un nou Rècord de Cambrils. Amb aquest temps assolien la onzena posició de tots els equips participants, llastimosament no es va poder classificar a la Jornada Final, ja que es classificaven els vuit millors equips.

Relleu 4 x 100 S-16

En aquesta categoria, les integrants de l'equip van ser la Clàudia Nolla, la Irene Bonet, la Carla Borràs i la Paula Fernández. Van arribar en cinquena posició a la tercera semifinal amb un temps de 54"15 que suposava ser un nou Rècord de Cambrils. Amb aquest temps assolien la setzena posició de tots els equips participants, que els hi donava el passi per a participar a la Jornada Final.

Relleu 4 x 300 S-16

Les integrants de l'equip tornaven a ser la Clàudia Nolla, la Irene Bonet, la Paula Fernández i la Carla Borràs. Van arribar en tercera posició a la tercera semifinal amb un temps de 3'13"62, quedant-se a dos segons del Rècord de Cambrils. Amb aquest temps assolien la dinovena posició de tots els equips participants, insuficient per a participar a la Jornada Final, on es classificaven els 8 millors equips

La Jornada Final es disputarà el proper dissabte dia 11 d'abril, en jornada de matí, a l'Estadi d'Atletisme Natalia Rodríguez de Camp Clar. A la tarda el Club Atletisme Cambrils organitzarà el Campionat Territorial de Proves Combinades de totes les categories. Competició que s'allargarà fins diumenge al migdia.

Comenta aquest article