Esports

Tir olímpic

Primera posició de l'equip del Club de Tir Olímpic a la tirada del campionat Interclubs a Mora d'Ebre

Per Redacció

Foto de grup dels tiradors cambrilencs a Mora d'Ebre
Foto de grup dels tiradors cambrilencs a Mora d'Ebre | Cedida

El passat diumenge 3 d'abril, un equip del Club de Tir Olímpic Cambrils va competir a una tirada del XXXIV Campionat Interclubs. En aquesta ocasió, la competició es va fer a la galeria del Club de Tir Olímpic La Guixera a Mora d’Ebre. La prova va comptar amb la participació d’un total de 80 esportistes que, conjuntament amb els convidats, van fer un esmorzar popular a les dependències del club.

Aquest any, a causa de la pandèmia, s'ha reprès la competició que va quedar pendent de l'any 2020 ja que faltaven per disputar quatre tirades: les de Mora d'Ebre, de Flix, de Tortosa i Cambrils. En aquesta jornada s'hi van desplaçar un total de 15 tiradors cambrilencs que van obtenir el primer lloc de la classificació general gràcies al primer lloc assolit per Jordi Francesc Balañá, el quart lloc de Luis Miguel Cortezón i la dotzena posició de Pedro Antonio Pardo. Els equips sumen els punts dels tres primers classificats de cada club i, aquestes puntuacions es computaran al final del campionat.

La classificació dels tiradors locals va quedar en el següent ordre: Jordi Francesc Balañá, Luis Miguel Cortezón, Pedro Antonio Pardo, Jaume Coll, Héctor Vila, Jose Maria López, Fernando Juan Collado, Francisco Javier Vernet, José Escoda, Carlos Juárez, Marta Callau, Rafael García, Josefina Roselló, Anton Callau i Pilar Rosa.

La proper tirada es disputarà el 24 d'abril a les instal·lacions de la galeria de tir de Flix.

 

Comenta aquest article