Societat

Solidaritat

Demà finalitza el termini per inscriure's al sopar virtual de la Fundació Esclerosi Múltiple

El sorteig es portarà a terme el 8 d’abril a les 18 hores des de la pàgina de Facebook de la Revista Cambrils

Per Redacció

Cartell del sopar virtual de la FEM
Cartell del sopar virtual de la FEM | Cedida

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) segueix recaptant fons en el marc del sopar virtual solidari que han organitzat per tal de donar continuïtat als projectes que porta a terme des del Centre Neurorehabilitador de Mas Sabater, que ofereix serveis d’atenció sociosanitària amb un enfocament multidisciplinari a persones afectades per l’esclerosi i altres malalties neurològiques progressives. 

Les donacions es poden seguir fent fins demà o fins el 8 d'abril (si es a través de la Caixa)

Segons han informat des de la FEM, actualment ja s'han recaptat 4.500 euros. Fins demà dimecres, 6 d'abril, es podran seguir fent donacions via transferència d'entitats que no siguin La Caixa. Si l'ingrés es fa a través de La Caixa, es podran seguir fent ingressos fins el dia 8 d'abril. Les persones que vulguin participar al sorteig i col·laborar en la causa solidària poden fer la seves donacions a partir de 10 euros amb una transferència al número de compte de la Fundació ES82 2100 3419 442200042366 o bé per Bizum posant ONG 03128. En el concepte de la transferència cal que hi figuri Sopar Cambrils, el nom i el cognom de la persona i un correu electrònic on s’enviaran els números del sorteig. 

Sorteig de regals, el proper divendres 8 d'abril

El sopar virtual, tal i com ja es va fer l'any passat, es planteja com una taula 0 amb un sorteig i substitueix el tradicional sopar solidari que l’entitat ha organitzat durant 19 anys a Cambrils amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de nombroses persones, entitats i empreses. El sorteig es portarà a terme el 8 d’abril a les 18 hores des de la pàgina de Facebook de la Revista Cambrils. En total es rifaran 51 regals –a falta d'unes darreres confirmacions– que han aportat nombrosos establiments, la majoria de Cambrils, però també de Reus, Alió i Batea.

Comenta aquest article