Triomf in extremis del CFS Mediterrani, a casa, contra l'Amposta

Un moment del partit del Mediterrani contra l'Amposta, aquest passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Divisió d'Honor Catalana  (Grup 3)

CFS Mediterrani 3 - Amposta 2

El CFS Mediterrani va sumar tres punts molt importants per seguir lluitant per estar al grup capdavanter. Ho va fer aquest passat dissabte, a casa, amb la visita de l'Amposta. De fet, després d'encaixar tres derrotes en quatre partits, els locals es van mostrar una mica imprecisos en diversos moments del partit. No obstant això, un gol de Gerard Beas en el minut 7 i un altre d'Albert Chafer en el minut 10 van posar un tranquil·litzador 2 a 0 en el marcador. L'Amposta –un equip que s'està jugant el descens– no va perdre els papers i, en una pilota dividida, escurçaven diferències, en el minut 15, i això els feia entrar novament en el partit.

Ja en la segona part, el Mediterrani va tenir alguns problemes en l'elaboració del seu joc, mentre que el rival anava creixent. A més, en una errada dels cambrilencs, els ampostins situaven l'empat en el minut 30 de partit. Els porters del Mediterrani, Gato i Roger, van impedir mals majors i els locals es van centrar en competir millor i tirar d'esperit guanyador per trobar el gol de la victòria. Aquest va arribar a falta de 50 segons per exhaurir-se el temps reglamentari i va anar a càrrec d'Ángel Bolivar.

Important triomf local, que el situa en sisena posició, a falta de cinc jornades –tres com a locals i dues com a visitant–. Aquest proper dissabte, a les 16.30 hores, l'equip rebrà la visita del CFS Tortosa, equip que ocupa el penúltim lloc de la classificació. Aquest partit s'haurà de disputar al Pavelló Salou Ponent per la disputa, a Cambrils, del torneig TGN de Bàsquet.