Informació general

Obres

El govern municipal assegura que les obres de la Rambla Jaume I compleixen els terminis previstos

Ahir es van començar a instal·lar unes lones a les tanques de les obres de la Rambla per tal de donar visibilitat als comerços situats en l'àmbit de la zona afectada

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de les obres de la Rambla de Jaume I, ahir al migdia
Aspecte de les obres de la Rambla de Jaume I, ahir al migdia | Lluís Rovira i Barenys

L'alcalde, Oliver Klein; el regidor d'Obra Pública, Enric Daza; el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, i el regidor del barri del port, David Chatelain; Merche Martínez i Sílvia Coll de la Unió de Botiguers, i Manel Marín de la Xarxa del Port, com a representants de les entitats comercials a més d'una bona representació de la premsa van fer, ahir al migdia, un recorregut per la zona d'obres de la Rambla de Jaume I per tal de constatar, segons va manifestar el regidor d'Obra Pública Enric Daza, "que es compleixen els terminis previstos de les obres" i, per altra banda, començar a instal·lar unes lones informatives que indiquen la ubicació dels comerços d'aquesta zona. El recorregut es va fer des de la part superior de la Rambla de Jaume I fins arribar a la cruïlla del carrer de Pau Casals. En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme també va assegurar que el tram final de la zona d'obres, comprès des de la rotonda que limita amb la plaça d'Aragó i la rotonda del Club Nàutic, estarà oberta al trànsit a finals del mes de juny ja que en aquest tram de la Rambla no es modifica la part superior. El regidor d'Obra Pública també va explicar que en aquest moment les obres es concentren en les excavacions per la col·locació del dipòsit decantador, al tram final de la Rambla, per filtrar l'aigua de pluja i separar els hidrocarburs que s'arrosseguin. Aquesta setmana també s'està treballant en les rases i serveis a la plaça Aragó, la xarxa de residuals al carrer Barques i la continuació dels col·lectors de pluvials. El desenvolupament de les obres es pot seguir al Diari d'Obres del web https://primerlespersones.com, que s'actualitza setmanalment.  

19 lones amb informació comercial

Ahir es van començar a instal·lar les lones a les tanques de les obres de la Rambla Jaume I per donar visibilitat als comerços situats a la zona afectada. La senyalització s'ha col·locat a diferents accessos i punts estratègics i inclou un directori d'establiments, un plànol amb les ubicacions i un codi QR per descarregar la informació al mòbil.  En total s'instal·laran 19 lones. Per facilitar les compres, s'han dissenyat dues lones diferents i s'han dividit els establiments per colors en vuit categories: activitats professionals; alimentació; equipaments de la llar; tèxtil i moda; lleure i cultura; restauració i hoteleria; salut, cosmètica i bellesa; i serveis personals. El primer cartell s'ha instal·lat en onze punts entre la plaça de la Constitució i el carrer Drassanes per ubicar els 95 establiments d'aquest tram. El segon cartell s'ha penjat a 8 tanques entre el carrer Drassanes i la rotonda del Nàutic, on s'hi concentren els 56 comerços restants i les obres duraran menys perquè només es renovaran els serveis soterrats. A més, el directori també es pot trobar en mida Din A3 als aparadors dels mateixos establiments.  

El regidor de Promoció Econòmica i Participació, Juan Carlos Romera, va aprofitar la trobada per presentar el nou logotip de Cambrils Comerç, que justament s'estrena en aquestes lones, i ha anunciat que es posarà en marxa un calendari de campanyes comercials de les tres associacions i l'Ajuntament amb l'objectiu de convertir Cambrils en un centre de shopping durant tot l'any i desestacionalitzar l'economia. El calendari es farà públic en les properes setmanes i s'iniciarà amb dues tandes de "rasques" amb diferents premis que repartiran els comerços, uns "rasques" que comportaran 400 premis per un valor total de 6.000 euros.

Una de les lones informatives que es va col·locar ahir a les tanques de les obres de la Rambla de Jaume I / Foto: Lluís Rovira i Barenys
Alclade, regidors i representants d'entitats comercials, ahir, a la Rambla de Jaume I / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article