Cultura

Dansa

Segona posició per a la coreografia «Everybody can can» de l'Estudi Giselle als Premis Coreogràfics Dreambox

Per Redacció

El grup de l'escola cambrilenca, dirigida per Elena Alcalá, es va endur un segon premi
El grup de l'escola cambrilenca, dirigida per Elena Alcalá, es va endur un segon premi | Cedida
Aquest passat diumenge 3 d'abril es va estrenar, en un Teatre de la Passió d’Esparreguera ple de gom a gom, la coreografia "Everybody can can" de la directora de l’Estudi Giselle, Elena Alcalá, quedant en la 2a posició en la categoria show dels 6è Premis Coreogràfics Dreambox.
 
Aquesta categoria permet barrejar participants de diferents edats, i és molt enriquidora per als alumnes de concurs de l'escola, que normalment treballen per grups de categories. Aquí grans i petits es nodreixen els uns dels altres i potencien el treball en equip. Entre els 24 ballarins i ballarines, hi havia  incloses dues mestres de l’escola, Denise Gómez (professora de jazz) i Laia Martorell (professora de iniciació a la dansa i ballet). La coreografia de 5 minuts de durada, requereix molta tècnica i flexibilitat, però també gran resistència, sincronització i sobretot expressió, qualitats que els alumnes aconsegueixen en la seva formació artística que duen a terme a l’estudi tots els dissabtes, a part de les classes lectives setmanals que fan de diferents especialitats: ballet clàssic, jazz, contemporani i flamenc.
 
"Estic molt satisfeta pel resultat; aconseguir que tothom vagi alhora, que les figures, línies i posicions siguin les correctes, tenint en compte que ho preparem i assagem en un aula de 72 metres quadrats i l’escenari de la Passió en fa 300 metres quadrats. Té molt de mèrit per part dels ballarins que el van omplir fent les passes més llargues i posant-hi moltíssima energia. Només va caldre sentir les palmes i l'entusiasme del públic durant la seva actuació, per entendre l’alegria que estaven transmetent" ha comentat la directora Elena Alcalá a revistacambrils.cat.
 
Diferents imatges del grup coreogràfic de l'Estudi Giselle que va actuar al certamen

 

Comenta aquest article