El Cambrils Unió guanya al camp del Tortosa i es col·loca líder del grup d'ascens

El Cambrils Unió, a més, és l'unic dels sis equips del grup que no ha encaixat cap gol

Eufòria al vestidor del Cambrils Unió després del triomg aconseguit a Tortosa
Eufòria al vestidor del Cambrils Unió després del triomg aconseguit a Tortosa | Cedida

Futbol                        Segona Catalana                 Grup Ascens 8

CD Tortosa 0 - Cambrils Unió 1

Gol: 0-1 m. 70 Ramon Lladó

Targetes: grogues a Ian Coit i Roger Cunyat.

Alineació: Ramon, Ian Coit, Domínguez, Roger Cunyat, Menacho, Rubio, Miki (Amine m.85), Agüero (Palau m.58), Ikaro (Walid m.89), Pau Prados (Roger Carrió m 58), i Lladó

Important victòria del Cambrils Unió al camp del Tortosa en la segona jornada de la lliga d'ascens i que sumada a l'empat del Reddis-Canonja fa que el Cambrils es quedi com a líder en solitari del grup, amb sis punts mentre que Reddis i Canonja en tenen quatre. El Cambrils Unió, a més, és l'unic dels sis equips del grup que no ha encaixat cap gol. D'altra banda, cal apuntar que l'actual entrenador del Tortosa és Gabri Amores, ex-míster del Cambrils Unió a la temporada pasada i d'altres. També que el Cambrils ha encadenat tretze partits consecutius sense perdre.
Pel que fa al partit disputat ahir a la tarda a Tortosa, cal destacar que la primera meitat va ser molt disputada, amb ocasions clares de gol per tots dos equips. Les tres ocasions més remarcables van ser un tir al travesser per part del Tortosa, i per part del Cambrils també un xut al travasser de Miki i un tir al pal d'Ikaro. Tot i això, la primera part es va acabar amb empat a 0.
A la segona part el Cambrils va modificar una mica la zona de mig camp, i va aconseguir una millor sortida de pilota i més claredat a l'hora de connectar amb els jugadors de davant. El Cambrils Unió es va fer amb el domini del partit i al final va aconseguir el premi, al minut 70, quan Ramon Lladó aconseguia fer el 0-1 d'un fort xut creuat. A partir d'aquí el Cambrils va aconseguir controlar el partit amb els jugadors molt ben colocats sobre el terreny de joc, la qual cosa obligava al Tortosa a llençar pilotes llargues. Els defenses cambrilencs Domínguez i Roger Cunyat, però, es van mostrar infranquejables.
Al final del partit, el míster cambrilenc Jesús Benito manifestava que s'havia aconseguit "una altra victòria, però el que és més important és que l'equip continua competint i creixent ".

Aquest proper dissabte el Cambrils Unió s'enfronta al Canonja en el que serà el tercer partit d'aquesta fase d'ascens.

Foto protocol·lària d'inici de partit amb Domínguez, capità del Cambrils Unió / Foto: cedida