Esports

Rem

Vent d'Estrop aconsegueix quatre podis a la darrera regata de llagut mediterrani a Sant Jaume d'Enveja

Per Redacció

Foto de grup dels vogadors de Vent d'Estrop a Sant Jaume d'Enveja
Foto de grup dels vogadors de Vent d'Estrop a Sant Jaume d'Enveja | Cedida

El passat diumenge es va disputar la 4a regata de la Lliga de Llagut Mediterrani al riu Ebre, al seu pas per la vila de Sant Jaume d’Enveja. Els cambrilencs hi van participar en quatre categories: absolut i veterà, masculí i femení. Pel que fa a la valoració dels resultats, els Vogadors estaven satisfets pels resultats atès que confirmen la bona línia i sobretot marquen bé el treball a fer fins a finals de temporada.

Els resultats

En categoria veterana, en camp de regates de 700m, la tripulació femenina va fer la primera posició absoluta amb un temps de 3:12,56 per davant de Rem Cambrils, Natació Badalona I AVBM Torredembarra, després d’haver-se classificat per la final al fer el tercer millor temps a la regata de classificació.

Per la seva part, la tripulació masculina va fer el segon millor temps a la mànega classificatòria i a la final va repetir idèntic resultat en la que va vèncer Rem Badalona, i els cambrilencs van fer la segona posició amb un temps de 2:47,13 seguits de RCN Tarragona i AVBM Torredembarra.

En categoria absoluta, en camp de regates de 1400m, la tripulació femenina va fer-se amb la tercera posició final per darrera de Rem Badalona i Rem Mataró, amb un temps de 6:49,53, després d’haver-se classificat per la final també amb el tercer millor temps.

Finalment, l’absolut masculí, va aconseguir la tercera posició a la mànega classificatòria fet que els donava accés a la final A, i un cop allà van assolir la segona posició final per darrera de Rem Santa Cristina, amb un temps de 5:58,44.

La propera regata de llaüt mediterrani es disputarà el dia 10 d’abril al Canal Olímpic de Castelldefels mentre que en la modalitat de batel, es disputarà el proper 2 d’abril el Campionat de Catalunya allà mateix al Canal Olímpic on hi participaran un total de 6 tripulacions dels Vent d’Estrop.

Imatges de les diferents regates disputades per les tripulacions dels Vogadors Vent d'Estrop a Sant Jaume d'Enveja (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article