Esports

L'atleta cambrilenc Òscar Gargallo aconsegueix la 8ena posició en el Campionat de Catalunya Absolut

Per Pere Ferrando



El cambrilenc, Òscar Gargallo, en el carrer interior, en un moment de la cursa
L’Estadi Olímpic de Montjuïc va ser l'escenari, aquest passat dissabte, del LXXXVII Campionat de Catalunya Absolut. Igual que l’any passat, el campionat ha tornat a presentar un format completament diferent al tradicional. El format OPEN, una barreja de campionat i míting, s’està convertint en un espectacle esportiu d’alt nivell. Els atletes més destacats de Catalunya competeixen, a la final, amb destacats atletes de nivell estatal i internacional.

Un esdeveniment que ha representat ser la festa de l’atletisme en pista català. I, enmig de tots, s’hi ha tornat a trobar un atleta del Club Atletisme Cambrils, l’Òscar Gargallo. El cambrilenc va participar en la prova dels 110 metres tanques. L’entorn de l’Estadi Olímpic representava una motivació addicional per a assolir una bona actuació. Pel matí prenia part en la 1a. semifinal, assolint la 4a. posició amb un registre de 16”64 i classificant-se per a la final.

A la tarda, es posava a la línia de sortida junt amb els millors atletes catalans de l’especialitat, encapçalats per en Jackson Quiñonez, actual recordman estatal de la prova i medallista al passat Campionat d’Europa de pista coberta. Repetint l’actuació de l’any passat, Gargallo va acabar en la 8a posició amb una millor marca de la temporada de 16”49. D’aquesta manera igualava el seu millor resultat en un Campionat de Catalunya Absolut.

El proper diumenge Òscar Gargallo estarà a la pista d’atletisme de Cambrils per córrer una cursa d’exhibició en la distància que li ha donat tants èxits. Serà dins el marc del 1r. Campionat Local d’Atletisme en pista.

Comenta aquest article