Societat

Solidaritat

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza, de nou, un sopar solidari virtual per recaptar fons

Els fons recaptats seran destinats a donar continuïtat als projectes que porta a terme des del Centre Neurorehabilitador de Mas Sabater

Per Redacció

Sefa Bové, responsable de comunicació de la Fundació Esclerosi Múltiple; Oliver Klein, alcalde de Cambrils i Maria Teresa Campanera, presidenta de la Funadació Esclerosi Múltiple
Sefa Bové, responsable de comunicació de la Fundació Esclerosi Múltiple; Oliver Klein, alcalde de Cambrils i Maria Teresa Campanera, presidenta de la Funadació Esclerosi Múltiple | Cedida

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) ha organitzat un sopar solidari virtual per recaptar diners per donar continuïtat als projectes que porta a terme des del Centre Neurorehabilitador de Mas Sabater, que ofereix serveis d’atenció sociosanitària amb un enfocament multidisciplinari a persones afectades per l’esclerosi i altres malalties neurològiques progressives. 

El sopar virtual, tal i com ja es va fer l'any passat, es planteja com una taula 0 amb un sorteig i substitueix el tradicional sopar solidari que l’entitat ha organitzat durant 19 anys a Cambrils amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de nombroses persones, entitats i empreses. L’any 2020, quan arribava a la vintena edició, l’esdeveniment ja es va haver de suspendre a causa de la pandèmia i l’any passat l’esdeveniment es va recuperar de manera virtual i va aconseguir recaptar 5.000 euros. Enguany la Fundació ha decidit continuar amb el mateix format per evitar possibles contagis, tenint en compte que es tracta d’una activitat sense mascareta ni distàncies. L’organització ha agraït la implicació dels comerços i empreses i les aportacions de les persones que ja comencen a omplir les taules d’aquest sopar virtual.

Donacions i sorteig solidari

Les persones que vulguin participar al sorteig i col·laborar en la causa solidària poden fer la seves donacions a partir de 10 euros amb una transferència al número de compte de la Fundació ES82 2100 3419 442200042366 obé per Bizum posant ONG 03128. En el concepte de la transferència cal que hi figuri Sopar Cambrils, el nom i el cognom de la persona i un correu electrònic on s’enviaran els números del sorteig. 

El sorteig es portarà a terme el 8 d’abril a les 18 hores des de la pàgina de Facebook de la Revista Cambrils. En total es rifaran 50 regals que han aportat nombrosos establiments, la majoria de Cambrils, però també de Reus, Alió i Batea.

L’Apunt

Fundació que dona assistència a les persones afectades
La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat sense afany lucre que duu a terme tasques de suport i assistència a les persones que conviuen amb la malaltia, alhora que promou campanyes divulgatives i dona suport a la investigació.  

Comenta aquest article