Societat

Reconeixement

El Club Rotary Cambrils homenatja el Dr. Tomás Gómez pels seus 50 anys com a metge

El Dr Gómez ha exercit la major part dels seus 50 anys de professió a Cambrils i va ser un dels fundadors del Club Rotary Cambrils

Per Francesc Garriga Colom

Tomás Gómez va rebre el reconeixement del Club Rotary Cambrils, aquest passat dijous
Tomás Gómez va rebre el reconeixement del Club Rotary Cambrils, aquest passat dijous | Cedida

El passat dijous 24 de març es va celebrar al restaurant Miramar, seu del Rotary Cambrils, un homenatge al doctor Tomás Gómez, que tenia un doble sentit, per un costat es tractava del seu aniversari de 77 anys i per un altre costat es commemoraven els seus 50 anys de professió com a metge. El doctor Gómez ha passat la major part d’aquests 50 anys de professió a Cambrils. Va néixer en un petit poble de Terol (Torremocha del Jiloca), va fer la seva carrera a la Universitat de Saragossa, i quan ja estava a punt d’acabar va passar uns mesos a Paüls. Un cop finalitzada, ja va venir a Cambrils on ja exercien de metges el Dr. Mestres i el Dr. Queral. Desprès d’això, a través del Dr. Bardají que era el cap provincial, va tenir la titularitat de Vilanova d’Escornalbou, fet que va compaginar continuant exercint la medicina privada a la seva clínica a Cambrils.

El Dr. Gómez va explicar a una sala plena de gom a gom, a més de la seva trajectòria, diferents anècdotes que al llarg de la seva vida li havien anat passant i sobretot amb assistències domiciliàries o als hotels, als quals acudia quan el reclamaven perquè hi havia algun client amb problemes o que es trobava malament. Així mateix va fer referència a dos cantants internacionals als quals va ajudar a recuperar la seva veu. En el decurs de l'acte també va explicar com havia obtingut el doctorat a la URV.

Així mateix, se li van fer entrega de diferents reconeixements per part del Rotary i per part del seu company el Dr. Salvador Sarrà. La sala va estar plena de la pràctica totalitat dels membres del Rotary i d’altres persones que van voler estar presents en aquest íntim acte de reconeixement. El Dr. Gómez va estar acompanyat de la seva família, la seva esposa també metge com ell i els seus dos fills.

Cal destacar que quan va plegar de Vilanova d’Escornalbou li van fer tot el poble un sentit homenatge, doncs allí igual que aquí, és una institució i una persona a qui no li dol en cap moment acudir a casa dels pacients quan ho necessiten i mantenir sempre un tracte afable i humà. Així es va acabar aquest acte de reconeixement dels seus companys rotarys, on ha estat dues vegades president i a més a més un dels seus fundadors.

 

Comenta aquest article