Informació general

Fira marítima

La Fira Marítima de la Costa Daurada tornarà a organitzar-se, després de dos anys, del 13 al 15 de maig

La Fira Marítima de la Costa Daurada ocuparà un espai de més de 18.000 m2 i comptarà amb una cinquantena d’empreses expositores

Per Redacció

El gerent del Club Nàutic Cambrils, Claus Gunslev, amb l'alcalde Oliver Klein en la formalització de l'acord
El gerent del Club Nàutic Cambrils, Claus Gunslev, amb l'alcalde Oliver Klein en la formalització de l'acord | Cedida

Cambrils serà novament l’epicentre de la nàutica a la costa catalana durant tres dies amb la celebració de la Fira Marítima de la Costa Daurada, després de dos anys sense poder dur a terme l’esdeveniment a causa de les restriccions per la Covid. La 13a edició de la fira, amb les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils com a escenari, tindrà lloc entre el 13 i el 15de maig.

El Club Nàutic Cambrils organitzarà un any més la Fira Marítima de la Costa Daurada per delegació de l’Ajuntament de Cambrils amb l’objectiu de promocionar el sector nàutic a casa nostra i mostrar les darreres novetats pel que fa a productes i serveis, a més d’activitats relacionades amb la nàutica per a tots els públics. La Fira suposa una cita ineludible per al sector nàutic com punt de trobada d’empreses de primer nivell.

La Fira Marítima de la Costa Daurada ocuparà un espai de més de 18.000 m2 i comptarà amb una cinquantena d’empreses expositores. La previsió és assolir les xifres de visitants de passades edicions, en les quals la Fira va rebre més de 15.000 visitants. Tant el consistori cambrilenc com el Club Nàutic Cambrils han apostat per la seva celebració després de dos anys d’haver de cancel·lar-la a causa de les restriccions marcades per la situació de la Covid.

En la signatura del conveni de col·laboració entre el CNCB i l’Ajuntament de Cambrils, que ha tingut lloc al Club aquest matí, s’ha celebrat la continuació tant de la col·laboració com del fet que finalment la Fira Marítima de la Costa Daurada es pugui dur a terme en menys de dos mesos. Hi van estat presents l'alcalde Oliver Klein i el gerent del Club Nàutic, Claus Gunslev.

Comenta aquest article