Informació general

Drogues

A presó cinc homes per transportar prop de cent quilos de marihuana a Vila-seca

Els arrestats duien tres armes de foc simulades i credencials i braçalets amb inscripcions de la policia polonesa

Per Redacció

Els arrestats duien tres armes de foc simulades i credencials i braçalets amb inscripcions de la policia polonesa
Els arrestats duien tres armes de foc simulades i credencials i braçalets amb inscripcions de la policia polonesa | Cedida (Mossos d'Esquadra)

El jutjat de guàrdia de Tarragona va decretar, aquest passat dimecres, l'ingrés a presó de cinc homes d'entre 27 i 52 anys que van ser detinguts el passat diumenge a Vila-seca com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els Mossos d'Esquadra els van arrestar després d'enxampar-los en un control a l'AP-7 amb setze sacs amb cabdells de marihuana en la furgoneta i el vehicle amb els quals circulaven i que havia fet maniobres estranyes davant la presència policial. Els agents també hi van trobar documentació i un geolocalitzador amagat sota el seient del conductor, a més de 9.900 euros en efectiu i quatre telèfons mòbils sota el seient de l'acompanyant.

Alhora, al maleter hi havia tres armes simulades, quatre credencials i braçalets amb la inscripció de la policia polonesa, una bossa amb brides, una navalla, un martell i uns prismàtics. La droga intervinguda tindria un valor en el mercat negre de quasi mig milió d'euros.

Comenta aquest article