Esports

Atletisme

Maria Taggi, campiona de Catalunya S-18 als 5.000 metres llisos

Per Pere Ferrando

L'atleta local Maria Taggi en la primera posició de la cursa
L'atleta local Maria Taggi en la primera posició de la cursa | Cedida

El passat diumenge pel matí es va disputar el Campionat de Catalunya de 5.000 i 10.000 m. llisos a l'estadi d'atletisme de Gavà. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per la Maria Taggi als 5.000 de la categoria S-18 i el seu pare, l'Andrea Taggi, als 10.000 de la categoria M-50.

La Maria va dominar la cursa des del començament. Amb un ritme constant i exigent, va assolir la medalla d'or batent el rècord de Cambrils, tant de la categoria S-18 com absolut, amb una marca de 18’11”16. Una marca que li permetria participar al Campionat d'Espanya, però no hi prendrà part per començar a preparar la prova dels 2.000 obstacles, on té com a objectiu poder participar al Campionat d'Europa.

Per la seva part, l'Andrea va debutar com a atleta del club. Ho va fer en una distància que coneix de la ruta però que no tenia experiència de pista. Mantenint un ritme constant a 3'42 / km va anar de menys a més avançant atletes fins a arribar a meta en 6a posició amb una marca de 36'54"84. Una bona experiència que li serveix de preparació pel Campionat d'Europa en ruta que disputarà a Grosseto al mes de maig.

Comenta aquest article