Societat

Gastronomia

Els restaurants Can Bosch, el Rincón de Diego i Miramar revaliden els seus «Sols» de la Guia Repsol

Can Bosch ha revalidat els seus dos "Sols, mentre que el Rincón de Diego i el restaurant Miramar han mantingut el que ja tenien

Per Redacció

Els tres restauradors cambrilencs amb l'alcalde Oliver Klein, el regidor Juan Carlos Romera i Xavier Arnavat, en representació de Repsol
Els tres restauradors cambrilencs amb l'alcalde Oliver Klein, el regidor Juan Carlos Romera i Xavier Arnavat, en representació de Repsol | Cedida

Tres restaurants cambrilencs –Can Bosch, el Rincón de Diego i Miramar– han estat distingits amb un «Sol» de la Guia Repsol. Aquest passat dilluns a la Torre del Llimó, l'alcalde Oliver Klein i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, van rebre els responsables dels tres establiments: Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, del Rincón de Diego, i Joan Gómez, del Miramar. En la recepció també hi va participar Xavier Arnavat, en representació de Repsol. 

Reconeixement a l'experiència global del client

Els "Sols" Repsol són unes prestigioses distincions que es concedeixen als millors restaurants, per reivindicar i difondre el potencial dels cuiners i cuineres que més despunten. Aquest 2022, Can Bosch ha revalidat els seus dos "Sols", mentre que el Rincón de Diego i el restaurant Miramar han mantingut el "Sol" que ja tenien. Aquests reconeixements valoren els restaurants tenint en compte l’experiència global del client, des que reserva taula fins que surt per la porta, incorporant criteris com l’ús de productes de proximitat, la capacitat tècnica de l’equip de sala o la coherència dels projectes, que es reflecteix tant dins de les cuines com en la posada en escena i el celler. Per això, compten amb un equip d’inspectors i inspectores d’entre 20 i 70 anys, provinents de diferents àmbits laborals, sense vinculació directa amb el sector de l'hoteleria, però amb una ampli coneixement i gust per la gastronomia.  

Cambrils, destinació gastronòmica de referència

L’alcalde i el regidor van felicitar els tres restauradors per aquesta distinció, que han anat renovant en les últimes edicions, i van posar en valor la seva llarga trajectòria i la seu paper cabdal en el posicionament de Cambrils com a destinació gastronòmica de referència que atrau visitants durant tot l’any. Oliver Klein va destacar que darrera d’aquest distintiu hi ha la feina i dedicació de molts anys i ha assegurat que els guardons reconeixen el resultat de l’esforç, l’autoexigència i el saber fer que han demostrat dia a dia oferint experiències gastronòmiques d’una gran qualitat. El regidor de Promoció, Juan Carlos Romera, va recordar que els tres establiments són negocis familiars, pioners i avançats en el seu temps, compromesos amb Cambrils, arrelats al territori i a la cuina marinera, que han sabut mantenir l’excel·lència i adaptar-se sense perdre l’essència ni l’autenticitat que els identifica. 

Comenta aquest article