Hoquei patins

El Cambrils CH suma els tres punts a la pista del Vilafranca i es col·loca líder del grup

En aquesta segona fase de la competició, el Cambrils CH ha guanyat els quatre partits que porta disputats fins ara

Imatge del Cambrils CH en un partit d'aquesta temporada
Imatge del Cambrils CH en un partit d'aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins                Segona Catalana                Segona Fase

CP Vilafranca 1 - Cambrils CH 5

Contundent victòria del Cambrils CH a la pista del Vilafranca que el situa com a primer de grup. El partit va començar a un ritme molt elevat, amb els dos equips sobre la pista que buscaven dominar el partit i s'agradaven amb la pilota. Als 12 minuts de l’inici del partit, un penal per peus a favor del Cambrils va significar el 0-1 amb un potent xut de Nil per l’escaire. El Vilafranca s’atrevia i anava a pressionar a tota la pista. Fruit d’una pressió, el Cambrils va treure una bola des de darrere la seva porteria, fent una bona combinació entre tots els jugadors que estaven a la pista per acabar amb una bona assistència de Javi a Jordi al segon pal qui, amb sang freda, va allargar al porter per aixecar-li la bola suau per sobre. Aquest gol suposava el 0-2. Pocs segons després, fruit d’un contraatac de 2 contra 1, Roger va fer el tercer gol amb un potent xut, que tot i que el porter la va tocar, la pilota va acabar entrant. El Cambrils dominava i s’agradava. A més, va tenir la sort de que una bona acció defensiva de Nil, a 4 segons del descans, li va permetre recuperar la bola a mitja pista i sol contra el porter, va definir a les mil meravelles amb un ganxo llarg i enviant la pilota enganxada al segon pal, on el porter no hi va saber arribar.

Amb un 0-4 al marcador el Vilafranca va fer uns 10 primers minuts de la segona part molt bons, en els que Raul va ser capaç d’aturar el llançament de la desena falta directa. El Cambrils va saber jugar molt bé amb una bona defensa. Semblava que al Cambrils li costava una mica més sortir de la pressió però va tenir unes quantes contres en les que podria haver acabat de matar el partit. De mica en mica, va tornar a recuperar la possessió i, de nou, un penal a favor va fer que Òscar fes el 5è gol pels cambrilencs. Posteriorment, una targeta blava a Nil va fer lluir, de nou, a Raul en una nova falta directa. El porter cambrilenc, va fer una gran actuació. El Vilafranca, per la seva part, va fer el gol de l’honor quan faltaven tres minuts per acabar el partit.

Aquest proper cap de setmana no hi ha competició de lliga i el Cambrils CH no jugarà el seu proper partit fins el diumenge 3 d'abril, a la pista del Piera.