Cultura

Museus

El Museu d'Història participa a la Comissió Institucional de la Xarxa Territorial de Museus

Per Redacció

Imatge de la trobada celebrada, ahir, a Amposta
Imatge de la trobada celebrada, ahir, a Amposta | Cedida

El Museu d'Història de Cambrils va participar, ahir, a la Comissió Institucional de la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Ho va fer de la mà de la vicepresidenta de l’organisme autònom Museu d’Història de Cambrils, la regidora Natàlia Pleguezuelos, que va prendre part en una trobada presidida per la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga.

La comissió va tenir lloc al Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta, i hi van participar responsables institucionals, alcaldes i titulars dels 13 museus de la xarxa. Durant la reunió s’ha aprovat l’exercici 2021 i s’han presentat les línies de treball i actuacions de la xarxa pel 2022. 

La Xarxa Territorial de Museus de les Comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, formada per 13 equipaments museístics, es va constituir el setembre de 2017 i forma part del sistema de xarxes territorials de la Generalitat de Catalunya, que es despleguen per tal de garantir la preservació i la difusió del patrimoni moble de Catalunya de manera concertada entre les diverses institucions que el gestionen, així com per resoldre els desequilibris territorials i de distribució. 

Comenta aquest article