Cultura

S'inaugura a la Sala Àgora la 27a edició de l'exposició "Artistes locals de Cambrils"

Per Berta Ruiz



Imatge de la inauguració de l'exposició a la Sala Àgora ahir al vespre
Ahir al vespre es va inaugurar a la Sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils, l'exposició "Artistes locals de Cambrils", que enguany arriba a la seva 27a edició i que té per objectiu ser una plataforma per als artistes cambrilencs.

A l'acte hi van ser presents l'alcalde de Cambrils en funcions –Robert Benaiges– i la regidora de Cultura en funcions –Neli Queral–, juntament amb gran part dels artistes locals participants en aquesta mostra artística. Ambdós van voler destacar l'especialitat de l'edició d'enguany coincidint amb la celebració del 50è aniversari de la Fira de Cambrils.

D'altra banda, Robert Benaiges també va voler aprofitar aquest acte públic per acomiadar la que ha estat la regidora de Cultura durant aquests darrers anys –Neli Queral– destacant la seva dedicació i la important tasca realitzada en la revitalització de molts àmbits de la cultura local. A més, l'actual alcalde en funcions també va voler explicar els esforços que ha fet en els darrers mesos per convèncer a Neli Queral de la seva continuïtat.

A la mostra hi són presents un total de 29 artistes –Myriam Alfaro, Rosa Mari Aixut, Concepción Pallarés, M. Dolors Castells, Teresa Prim, Montserrat Forcadell, Antoni Monells, Josefina Pedrola, Consuelo Sabater, Marissa Calbet, Lara Martín, Yvonne Valentijn, Loli Egido, Laura Mestres, Generoso Sánchez, Ana Morera, Alejandro Llaveria, José Martín, M.Lluïsa Recasens, M.Dolors Ruiz, Josep Ll. Martínez, Raquel Revenga, Marta Fàbregas, Ana Vilallonga, Lourdes Mercadé, Dolors Sabaté, Obdúlia Boada, Roser Solsona i Josep M. Riba– amb tot tipus de treballs i obres que combinen diferents tècniques com la pintura a l'oli, l'acrílic, la ceràmica, l'esmalt, el collage, el patchwork o un fotomuntatge amb acrílic.

L'exposició "Artistes de Cambrils" és un dels actes programats dins del marc de la Fira 2007 i es podrà visitar fins al proper dia 30 de juny.

Comenta aquest article