Rem

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils aconsegueix quatre medalles a la tercera regata de la Lliga Catalana de batel

Imatge d'una de les regates disputades a Badalona
Imatge d'una de les regates disputades a Badalona | Cedida

El passat cap de setmana, els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils van desplaçar-se fins a Badalona (Barcelonès) per a disputar la quarta regata de la Lliga Catalana de Batel al port. Degut a la situació meteorològica amb mar de fons es va disputar en mode de contrarellotge dins del port i en aquesta ocasió els cambrilencs es van presentar en quatre categories: infantil, cadet femení, juvenil femení i absolut femení.

La jornada no va ser gens propícia per a remar degut a les condicions meteorològiques perquè que no va parar de ploure durant tota la tarda però les regates es van poder disputar sense problemes de forma puntual i els Vogadors van tornar satisfets pels resultats atès que l’objectiu era anar agafant experiència de cara al Campionat de Catalunya.

Els resultats de les regates van ser els següents:

A la categoria infantil, els Vogadors, en un camp de regates de 800m van fer un temps de 5:15,54, aconseguint la segona posició i medalla de plata.

Per la seva part, en categoria cadet femení, en el que van fer dues voltes al camp de regates completant 1.600m, van fer la segona posició amb un temps de 10:14,23 i també medalla de plata.

En categoria juvenil, els Vogadors es van presentar amb una tripulació femenina competint amb altres tres tripulacions mixtes fent un temps de 14:36,35 en un camp de 2.400m completant tres voltes el camp de regates, i en el que van fer el tercer millor temps.

Finalment, en categoria absoluta, les vogadores dels Vent d’Estrop, van haver d’escalfar i disputar la regata sota un intens xàfec, també en un camp de 2.400m van fer un temps de 14:32,90 fent el segon millor temps i per tant, medalla de plata.

La propera regata, la darrera de la Lliga Catalana de Batel es disputarà el proper 27 de març a Sant Jaume d’Enveja i serà la prèvia al Campionat de Catalunya que es farà el dissabte 2 d’abril al Canal Olímpic de Castelldefels.