Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Comunicació

Catalunya Ràdio garanteix la cobertura del 100% de les seves emissions a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Ahir al matí es va inaugurar un nou centre emissor per donar servei a la ciutadania de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.
Ahir al matí es va inaugurar un nou centre emissor per donar servei a la ciutadania de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. | Cedida

Ahir al matí es va inaugurar un nou centre emissor per donar servei a la ciutadania de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. La infraestructura permetrà augmentar fins al 100% la cobertura poblacional de Catalunya Ràdio a través de l'FM en aquest municipi, quan abans era del 83,38%. L'increment implica 1.104 persones més. Pel que fa a Catalunya Música, Catalunya Informació i iCat, la cobertura passa del 83,24% al 99,96%, tot arribant a 1.111 oients potencials més.

En el cas de Catalunya Ràdio, la millora de la cobertura també implica 20 habitants més de Pratdip, també al Baix Camp, mentre que són 66 els que veuen augmentada la receptivitat de Catalunya Música, Catalunya Informació i iCat a través de l'FM. Aquestes tres emissores també seran més accessibles, des d'ara, per a alguns habitants de Montmell (Baix Penedès) i Salou i Tarragona (Tarragonès).

El nou centre emissor, ubicat als Dedalts, augmenta també la receptivitat en algunes carreteres de la zona. En concret, des de Masriudoms (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant) a Tivissa (Ribera d'Ebre), i des del coll de Fatxes fins a Llaberia. Un dels objectius era ampliar la cobertura a tota la zona afectada pels plans d'emergència nuclear. Les freqüències a l'FM de les quatre emissores en aquest territori són les següents: Catalunya Ràdio, 103.6 Mhz; Catalunya Informació, 96.8 MHz; Catalunya Música, 94.8 MHz; i iCat, 106.8 MHz.

A la inauguració del centre emissor, hi van assistir el director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo, i l'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia Rodríguez, acompanyats pel regidor d'Obres i Serveis, Frederic Escoda, i pels responsables del servei per part del CTTI i Cellnex, l'empresa proveïdora del transport del senyal. 

Comenta aquest article